Juvo Health Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Juvo Health Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Juvo Health information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Juvo Health?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 7 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Juvo Health-teamet var exceptionellt...

Rated 5 out of 5
20/07/2023

Juvo Health-teamet var exceptionellt professionellt och personligt. Allt om pre-opt och post-opt var detaljerat och skedde "som förväntat". Personalen är genuint engagerad och oroad över din upplevelse genom processen. Juvo Healths medicinska team går utöver det för att alltid vara tillgänglig för alla frågor eller förfrågningar; även månader efter ingreppet.

Se den ursprungliga recensionen

Baker J.

UTMÄRKT SERVICE, SKULLE REKOMMENDERA

Rated 5 out of 5
31/01/2023

Jag var ganska nervös inför min behandling, men Zoe och resten av teamet gjorde ett fantastiskt jobb för att få mig att känna mig bekväm under hela min vistelse. Jag mår bättre än någonsin och jag skulle boka deras tjänst igen när som helst. Allt fungerade smidigt och Zoe tog hand om mig perfekt, från att organisera min vistelse till att översätta alla speciella behov jag hade. Sammantaget den bästa kliniken jag kunde ha valt! Tack till Zoe och hela teamet!

Se den ursprungliga recensionen

Roberta Schreyer

Uppnådde fantastiska resultat med Juno...

Rated 5 out of 5
31/01/2023

Uppnådde galna resultat med Juno Health! Kommer för alltid att uppskatta teamet för att de har förändrat mitt liv till det bättre. Läkarna, sjukhuset, 5-stjärnigt boende gjorde denna upplevelse helt fantastisk! Tack, Juvo Health-team!

Se den ursprungliga recensionen

Seb

Återfått självförtroende från Juvo Health!

Rated 5 out of 5
27/01/2023

Det återvunna förtroendet jag har för mitt nya hår är fantastiskt! Teamet på Juvo Health är mycket välutrustat, från att hjälpa till att organisera varje steg i processen, till att vara extremt informativt och snabbt svara på alla frågor. Konsulten som hjälpte mig var Zoe, och hon var väldigt tillmötesgående! Jag rekommenderar verkligen 🙂

Se den ursprungliga recensionen

Victor Allam

Kan verkligen inte fatta hur fantastiskt...

Rated 5 out of 5
21/12/2022

Kan verkligen inte fatta hur fantastiska resultaten är. Kom hit och jobbade med Juvo-teamet och jag har aldrig varit så glad över ett beslut jag har tagit. Resultaten är fantastiska. Jag har så mycket självförtroende och så glad över mitt beslut att låta Juvo Health förändra mitt liv på det här sättet!

Se den ursprungliga recensionen

Kevin Yaz

Otrolig service

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Otrolig service! Jag hade en bröstförstoring och jag kunde inte vara nöjdare med inte bara resultatet, utan återhämtningsprocessen. Processen har varit perfekt från början till slut, Juvo-teamet är vänligt och tillmötesgående, operationscentret var inte alls skrämmande och jag kände mig väl omhändertagen hela tiden. Efteråt hade jag ingen som helst smärta eller blåmärken i mina bröst, men jag kylde också regelbundet, tog mina smärtstillande mediciner och tog 3 hela dagar att slappna av och läka. Jag rekommenderar absolut Juvo Health.

Se den ursprungliga recensionen

Dinemis Günal

Stor upplevelse!

Rated 5 out of 5
09/12/2022

Bra upplevelse! Det är definitivt värt pengarna för att få proceduren gjord, det är en stor självförtroendebooster! Personalen är också fantastisk. De leder dig genom operationen för att göra det så sömlöst som möjligt, jag skulle definitivt rekommendera alla som letar efter hårtransplantation att besöka detta kontor!

Se den ursprungliga recensionen

Yasa

Betygsätt Juvo Health Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse