Hermes Clinics Omdöme

Klinikens betyg
4,6
Rated 4.6 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Hermes Clinics Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Hermes Clinics information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Hermes Clinics?

4,6
Rated 4.6 out of 5
4.6 out of 5 stars (based on 415 reviews)
Excellent87%
Very good5%
Average1%
Poor1%
Terrible6%

Undvik undvik undvik!

Rated 1 out of 5
05/12/2023

Undvik undvik undvik!! Ingen utlovad operation vid ankomst, ingen deposition tillbaka + £300 för 13 timmars vistelse på sjukhuset!!!! Undvika!!

Se den ursprungliga recensionen

Ingrida Pauliukeviciute

Nida gjorde hela min upplevelse fantastisk ...

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Nida gjorde hela min upplevelse fantastisk hon fick mig att känna mig tillfreds med allt hon var alltid vid min sida och såg till att jag är ok och att gå och dricka vatten … hon kände sig som en familj i ett främmande land. .. bra jobbat hermes på att ha så bra personal sheyma var också bra och mycket lyhörd och stöttande … tack nida du är för alltid i mitt hjärta och speciell

Se den ursprungliga recensionen

Katia Laxmidss

Jag gick för en magsäcksoperation

Rated 5 out of 5
02/12/2023

Jag gick för en gastric sleeve operation. Jag hade en underbar upplevelse med Hermes-kliniker och med all personal på sjukhuset. Gozde var en fantastisk patientservicespecialist. Hon var alltid där för att svara på mina frågor och hjälpa mig på alla möjliga sätt. Nida är definitivt den kvällsmatsmamma som alltid finns där och tar hand om sina patienter som sina egna barn. Hon lyfter alltid upp stämningen och stöttar alla. Hon höll min familj uppdaterad om allt medan jag var under operation. Jag kommer definitivt att rekommendera Hermes Clinic!!!

Se den ursprungliga recensionen

Gilbert Van Rensburg

Min erfarenhet blev bättre med...nadins hjälp och mycket välorganiserad

Rated 4 out of 5
30/11/2023

Min erfarenhet blev bättre med Nadins, hon var mest k8:a och hjälpsam, 5axlarna har varit mycket bra,

Se den ursprungliga recensionen

patricia woods

Gastric sleeve

Rated 5 out of 5
30/11/2023

Vilken fantastisk upplevelse, personalen var så omtänksam och så stödjande. Tack så mycket till Nida och teamet. Jag rekommenderar starkt Hermes klinik.

Se den ursprungliga recensionen

customer

Snälla gör dina läxor... Inte ett dugg förtroende för Hermes längre

Rated 1 out of 5
27/11/2023

På grund av några fantastiska recensioner från vänner som använde Hermes, gick jag vidare och bokade för en gastric sleeve i maj med min operation i november.

Se den ursprungliga recensionen

Mrs Murphy

Hemsk upplevelse

Rated 1 out of 5
25/11/2023

Har tandvård. Fyra (!) spruckna och två trasiga kronor. Skickade ett kvitto på den första reparationen, de hävdade att de återbetalat pengar – men kontonumret de angav var inte mitt. Flera förfrågningar hjälpte inte. Så nu står jag inför avgifter på $7 500 för att reparera och byta ut spruckna och trasiga kronor, och Hermes-kliniken returnerar helt enkelt inte mina sms och samtal. Att anlita advokat i Turkiet är värdelöst – dyrt och uppenbarligen bryr sig Hermes inte, de sa till min advokat att gå till domstolen, med vetskapen om att domstolens och advokatens kostnader förmodligen kommer att överstiga skadeståndsbeloppet. Aldrig igen och rekommenderar inte.

Se den ursprungliga recensionen

Yelena lvov

Vi hade den bästa upplevelsen i...

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Vi hade den bästa upplevelsen på kliniken. vår koordinator Nida Cetin, var bäst, jag var nervös tills jag träffade henne, hon gick utöver det vanliga för att göra oss bekväma och hjälpa oss med allt före och efter operationen. Jag skulle alltid rekommendera henne.

Se den ursprungliga recensionen

Ripjeet Mann

⭐⭐⭐⭐⭐

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Från början till slut var allt utmärkt och jag kunde inte skylla på servicen. Allt gjordes för mig, flyg, hotell, taxi & tandvårdsplan. Personalen är mycket vänlig och hjälpsam. Behandlingsplanen jag hade bestod av, extraktioner, sinuslyft, membranimplantat & fem övre implantat. Allt förklarades steg för steg. Jag är väldigt nervös med all tandbehandling och jag var avslappnad och lugnad hela vägen igenom. Det första man märker efter att man kommit in på kliniken är hur ren kliniken är & hur trevlig & professionell personalen är. Hemma på Irland skulle detta ta månader och skulle ha kostat mig sååå mycket mer pengar. Prisskillnaden är otrolig, seriöst, otroligt. Jag kommer tillbaka om några månader för min sista behandling och jag ser fram emot det. Ett speciellt tack till Nida för all din hjälp och för att göra processen så enkel för mig 😊

Se den ursprungliga recensionen

Robert

Helt fantastiskt

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Helt fantastiskt! Jag hade magsäck i Izmir för nästan två år sedan och förlorade sju stenar, så jag bestämde mig för att det var dags för en bukplastik i Istanbul och jag är två och en halv vecka efter operation och jag känner mig fantastisk. Min mage är vacker och platt. Personalen och kirurgen är underbara. Jag kan inte rekommendera dem tillräckligt. Xx

Se den ursprungliga recensionen

Lisa Kirby

Hade min magsäck med dessa på...

Rated 2 out of 5
13/11/2023

Hade min maghylsa med dessa den 9/11/23 ingen eftervård vad har så någonsin försökt kontakta dem för mina anteckningar inget svar

Se den ursprungliga recensionen

Julie Hockey

Efter min 3:e och sista resa till Turkiet...

Rated 3 out of 5
10/11/2023

Efter min 3:e och sista resa till Turkiet kände jag mig lite frustrerad över Hermes. Jag hade bett om cirka 4/5 veckor innan mitt besök skulle boende inkluderas eller behövde jag hitta mitt eget. 1 vecka innan besöket fick jag veta att boende säkert ingår. Vid min ankomst fick jag veta att boende och behandling skulle kosta £450, även om jag fick veta om min slutliga uppgörelse vid mitt andra besök. Det slutade med att jag fick betala 400 pund. Jag hade också bett om en detaljerad plan för varje behandling och hur mycket varje kostnad som jag fick veta att jag skulle få om en dag eller två, föga överraskande har jag fortfarande inte fått detta en månad efter att jag kom hem. Jag kände att det var mycket förvirring från olika avdelningar som berättade för mig olika saker som gjorde att jag kände mig stressad under mitt sista besök, något jag skulle rekommendera Hermes att jobba hårt med i framtiden. Min behandling på MyNova clinic var exceptionell och jag är nöjd med mitt tandvårdsarbete.

Se den ursprungliga recensionen

James Lea

Betygsätt Hermes Clinics Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse