FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 113 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Mr watson

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Jag kan inte beskriva med ord hur nöjd jag är med resultaten. Teamet var fantastiskt och de tar hand om mig väldigt bra och de är medvetna om att jag är döv och mycket vänliga människor, detta är min andra transplantation. Jag tycker att denna plats är så lätt, de rekommenderas mycket starkt snabbt 4000 transplantat och tog mig 9:00 till 16:00 och värde för pengarna och behöver inte åka till Turkiet och de bästa besluten i mitt liv.

Se den ursprungliga recensionen

Duncan Watson

Det har nu gått över 3 månader sedan min hårtransplantation 48000 grefts på en session 8 timmar WOW!!...

Rated 5 out of 5
22/10/2023

Det har nu gått över 3 månader sedan min Fue Sapphire hårtransplantation med 4800 grefts på en hel session. Inga ärr kvar om några, alls upplevde jag under min operation att jag verkligen var medveten. Jag är väldigt nöjd än så länge med utvecklingen av min hårväxt. Jag hade främre manlig skallighet, och mitt övre hölje höll också på att sjunka till den effekten. De två områdena visar nu en snabb positiv återväxt. Och mitt hårfäste ser fantastiskt ut. Det var ett tag sedan jag minns hur mitt hårfäste verkligen såg ut för år sedan. Det är fantastiskt att ha den tillbaka. Hela hårtransplantationsupplevelsen på Fks klinik var fantastisk. Inga problem, och problem upplevt på kliniken. Kliniken var mycket ren och hygienisk. Inget att oroa sig för alls. Dr Kuddusi Onay är en fantastisk kirurg med sitt team i London. FKS CLINIC London Jag skulle absolut rekommendera den här kliniken till alla som upplever håravfall och självförtroende på grund av håravfall och skada. FKS Clinic London är en av få kliniker runt om i världen som verkligen och realistiskt kan implantera så mycket hårstörningar på en gång. 8 timmar totalt. WOW!!…Fantastiskt!!.. Med minimala ärrbildningar för ögat. Tack, FKS CLINIC London!!..

Se den ursprungliga recensionen

ahmet Yusuf

Först av allt

Rated 5 out of 5
04/10/2023

För det första, när jag tänkte på hårtransplantation, var jag väldigt rädd att denna procedur skulle vara svår och skrämmande. Som ett resultat av min ettåriga företagsforskning valde jag FKS-kliniken, där jag fick den mest korrekta och uppriktiga informationen. I samma ögonblick som jag klev in genom dörren till kliniken insåg jag vilket rätt beslut jag hade tagit. Det är en process som går genom uppmärksamhet, renlighet, noggrannhet, kvalitet, vänlighet. När jag ser mig i spegeln i slutet av året vill jag uttrycka min oändliga tacksamhet till Dr Sakir och hans team på FKS Clinic, centrum för denna verksamhet i Istanbul, som är kompetent i sitt arbete och som hjälpte mig återfå mitt självförtroende, som fick mig att försonas med mig själv och som svarade på alla mina frågor under hela denna process. Om du funderar på hårtransplantation, gå till FKS-kliniken så snart som möjligt. Du bör kontakta Dr.Sakir

Se den ursprungliga recensionen

Turhan Mert

Jag gjorde min andra hårtransplantation i...

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Jag gjorde min andra hårtransplantation på FKS-kliniken. Min första hårtransplantation gjordes inte särskilt bra. Jag var väldigt missnöjd med mitt hår. Jag hade min konsultation med FKS-mottagningen och de skapade en ny behandlingsplan åt mig. Jag hade ett begränsat antal transplantat och för att vara ärlig hade jag inte mycket hopp. Jag är i sjätte månaden nu efter operationen och det ser redan fantastiskt ut. Ingen kan tro att jag gjort en hårtransplantation. Tack, FKS-lag!!

Se den ursprungliga recensionen

Jon Davis

Jag gjorde min hårtransplantation i...

Rated 5 out of 5
01/10/2023

Jag gjorde min hårtransplantation på FKS Clinic i Istanbul. Det är en fantastisk klinik och Dr Sakirs team är fantastiskt. Min operation gick väldigt smidigt och jag är nu extremt nöjd med mitt utseende. Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan.

Se den ursprungliga recensionen

Joe smiht

Jag skulle vilja tacka FKS Clinic för...

Rated 5 out of 5
27/09/2023

Jag skulle vilja tacka FKS Clinic för det underbara teamet, underbara servicen, denna resa som börjar från flygplatsen, fortsätter med boende och slutar med det lätta och bekväma med hårtransplantationsdagen. Jag kommer att rekommendera det med sinnesro till alla mina vänner som frågar mig.

Se den ursprungliga recensionen

Collins

Jag är i min femte månad efter hår...

Rated 5 out of 5
27/09/2023

Jag är i min femte månad efter hårtransplantation. Tillväxtprocessen för mitt hår fortskrider mycket snabbare än de hårtransplantationsresultat jag normalt ser runt mig. Teamet tog mycket väl hand om mig vid varje postoperativ konsultation. När jag frågar säger laget att jag kommer att se det slutliga resultatet i slutet av ett år. Även om jag har ett så lyckligt resultat även under den femte månaden, kan jag inte vänta på att se det slutliga resultatet. Tack till Dr Sakir , Dr Kuddusi och FKS-teamet för att ni var med mig i mitt hårtransplantationsäventyr.

Se den ursprungliga recensionen

Gareth Land

När jag först tänkte på hår...

Rated 5 out of 5
27/09/2023

När jag först tänkte på hårtransplantation fanns det en hel del rädsla i mitt sinne, men i det ansikte mot ansikte som jag hade med Dr Sakir innan proceduren förklarade han allt för mig mycket tydligt. Senare, under operationsfasen, blev jag informerad om varje procedur som utfördes under dagen och teamet var mycket vänligt. Jag kände ingen smärta under operationen och all information gavs perfekt efter operationen. Efter operationen gick jag bara hem och sov. Jag skulle vilja tacka Dr Sakir, Dr Kuddusi och teamet för denna bekväma process.

Se den ursprungliga recensionen

Zayn M.

Rekommenderar starkt FKS Clinic

Rated 5 out of 5
26/09/2023

Jag gick nyligen till FKS clinic London för FUE-hårtransplantation och tyckte att hela processen var sömlös. Från den första bedömningen, bokningen och själva proceduren kunde jag inte fel på något. Teamet är stöttande och gör processen enkel. Personalen är professionell och fick mig att känna mig bekväm hela tiden. Kommunikationsnivån när proceduren är över är också utmärkt, kliniken fortsatte att kommunicera med mig när jag gick hem via sms och samtal, svarade på alla frågor jag hade och följde upp för att se hur återhämtningen gick. Jag skulle och har rekommenderat FKS-kliniken.

Se den ursprungliga recensionen

customer

Jag var väldigt nervös inför hår...

Rated 5 out of 5
25/09/2023

Jag var väldigt nervös inför hårtransplantation. Jag trodde att jag skulle känna smärta, men jag kände ingenting. Tack Dr.Sakir, Dr. Kuddusi och sjuksköterskorna

Se den ursprungliga recensionen

Scott Sullivan

Jag kan inte rekommendera denna plats nog!

Rated 5 out of 5
25/09/2023

Jag kan inte rekommendera denna plats nog!! Med FKS-kliniken har Dr Sakir och Dr. Kuddusi varit det bästa beslutet jag någonsin tagit. Jag vill tacka alla medlemmar i laget. Ni är alla fantastiska!

Se den ursprungliga recensionen

Bill Kent

"Jag gjorde min hårtransplantation i...

Rated 5 out of 5
25/09/2023

"Jag gjorde min hårtransplantation på FKS Clinic i Istanbul. Det är en fantastisk klinik och Dr Sakirs team är fantastiskt. Min operation gick väldigt smidigt och jag är nu extremt nöjd med mitt utseende. Jag önskar att jag hade gjort det för flera år sedan."

Se den ursprungliga recensionen

George

Betygsätt FKS Clinic - Hair Transplant in London and Istanbul United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse