CareinTurkey Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

CareinTurkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

CareinTurkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om CareinTurkey?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 415 reviews)
Excellent95%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

Jag var väldigt nöjd med vården

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Jag var väldigt nöjd med vården och hela behandlingen.

Se den ursprungliga recensionen

Markus Baldemair

Jag blev välkomnad på ett sätt...

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Jag blev välkomnad på ett fantastiskt sätt, så mycket vänlighet och uppmärksamhet på mina behov.

Se den ursprungliga recensionen

Alessandro Scamolla

Operationen gick bra

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Operationen gick bra, mycket professionell och snäll. Utmärkt hotell, rent och trevligt. Översättaren är mycket artig och snäll och hjälpsam.

Se den ursprungliga recensionen

Enzo Marino

Kan inte rekommendera dem nog!

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Vården i Turkiet var fantastisk! Från schemaläggningsupplevelsen till operationen, efter operationen och allt däremellan. Människorna är otroligt vänliga och hjälpsamma. Klinikerna är superkunniga och personliga. Alla gör ett bra jobb och ser till att du får vård av högsta kvalitet och en 5-stjärnig upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Chris Taylor

Utmärkt service av Care i Turkiet

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Servicen från Care i Turkiet överträffade mina förväntningar. Allt var välorganiserat från intagningen till operationssalen. Jag kan rekommendera vem som helst för säker kosmetisk kirurgi att göra detta med detta företag.

Se den ursprungliga recensionen

Dounia Di

Min erfarenhet var mycket bra

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Min erfarenhet var mycket bra. Personalen hade många hjälpfunktioner TRANSLATOR Raneem på toppen tack för att du löser mitt problem

Se den ursprungliga recensionen

hans voois

Utmärkt och professionell vård för alla operationer

Rated 5 out of 5
04/12/2023

Vården av Care i Turkiet överträffar mina förväntningar. Allt var välorganiserat från intagningen till operationssalen. Jag kan rekommendera vem som helst för någon kosmetisk operation att göra detta med sällskap.

Se den ursprungliga recensionen

Karim Abarkach

Hej jag heter Nadia Jag hade en...

Rated 5 out of 5
02/12/2023

Hej jag heter Nadia Jag hade en underbar upplevelse på vården i Turkiet all personal är på toppen speciellt läkarna jag tackar Lydia min magiska översättare tack för dessa insatser tack så mycket

Se den ursprungliga recensionen

Nadia El Hafidy

Jag välkomnades mycket väl av Asim och...

Rated 4 out of 5
02/12/2023

Jag välkomnades mycket väl av Asim och Maria. Den exakta personalen. Punktliga överföringar. Jag vill påpeka att läkarpersonalen lämnar övrigt att önska. Sjuksköterska (Ibrahim) som inte inser att hunden är ur ven, som lindrar sig på toaletten i mitt rum och hanterar blodprovsrör utan handskar, borde inte vara en del av sjukvården. Jag hade föredragit att hotellet hade helpension. Men jag är glad över att ha lagt mitt förtroende i deras händer. Ge råd

Se den ursprungliga recensionen

Emiliana Dhiamandi

Jag har precis fått en behandling på vården i...

Rated 5 out of 5
30/11/2023

Jag har precis fått en behandling på vården i Turkiets tandvårdsklinik i Istanbul. Mycket bra klinik. Tandläkarna är väldigt duktiga och den andra personalen som arbetar där är väldigt trevliga, stödjande och noggranna.

Se den ursprungliga recensionen

Marijke Van Leerdam

Inga ord för att beskriva hur hemsk min upplevelse var

Rated 1 out of 5
30/11/2023

Jag kom till den här kliniken för en käkoperation i augusti där jag fick veta att hela processen skulle ta 10 dagar. När jag kom till Istanbul gav kliniken mig inga uppdateringar om jag inte frågade dem och på dag 10 sa de till mig att de inte skulle rekommendera operationen och gav mig andra kirurgiska alternativ som jag absolut INTE var intresserad av. Jag kände mig felinformerad och ljög eftersom jag inte skulle ha kommit till Turkiet om jag visste att det fanns en chans att det inte var möjligt men jag fick höra av medicinsk konsult Gamal att det var 100% möjligt. Jag bestämde mig för att jag inte längre ville ha något med kliniken att göra så jag begärde en återbetalning den 15 augusti. De drog av nästan 2 000 pund av återbetalningen för biltransfer och hotellvistelse. För att vara specifik drog de 112,50 £ PER DAG för bilöverföringar när vi inte ens använde bilöverföringar varje dag och inte heller var någon av resorna långa (max 20 minuter). De sa att de begärde återbetalningen den 26 augusti och jag har fortfarande inte återbetalningen. Jag har faktiskt ignorerats av alla på kliniken inklusive min medicinska konsult Gamal och en annan rådgivare som heter Ecem sedan den 4 oktober där de slutade svara på mina meddelanden. Jag lämnades helt i mörkret fylld av stress och oro till den grad att jag var tvungen att boka ett flyg från Storbritannien till Istanbul och gå tillbaka till kliniken enbart för att be om mina pengar tillbaka. Jag är mer än stressad och det är tydligt för mig att den här kliniken inte har någon empati eller omsorg för hur de behandlar människor. Det är nu den 30 november och jag har fortfarande inte fått min återbetalning.

Se den ursprungliga recensionen

Fardowsa Farah

Bra organisation

Rated 5 out of 5
30/11/2023

Bra organisation, snabb, effektiv och trevlig. Mycket bra kontakt, jag fick svar på alla mina frågor, och proceduren gick utan problem.

Se den ursprungliga recensionen

Koushi

Betygsätt CareinTurkey Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse