Cosmetocity Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Cosmetocity Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Cosmetocity information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Cosmetocity?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 20 reviews)
Excellent95%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Ja, var börjar jag fantastiskt fantastiskt...

Rated 5 out of 5
12/10/2023

Var börjar jag fantastiskt fantastiskt företag. Alla är nervösa att gå ombord för operation men snälla var inte med det här företaget. Deniz är en absolut diamant och blir en del av vår familj.

Se den ursprungliga recensionen

Lisa Wheatley

Rippad

Rated 1 out of 5
24/09/2023

Jag bokade in för en ansiktslyftning av övre och nedre ögonlocket och möjligen ett ögonbrynslyft. Kirurgen sa att ett temporalt lyft var att föredra så lade till £1000 till min redan £5000 offert. Banköverföringen gick inte igenom före operationen så efter operationen var jag krånglig att betala med en kortautomat och bad om ytterligare 200 £ för nöjet, eftersom jag var ganska förbluffad efter operationen betalade jag 6000 £ och gick tillbaka till hotell. Den fjärde dagen efter operationen märkte jag att det inte fanns några synliga ärr under mina ögon och att de var riktigt svullna. Jag sa till ägaren Cihan att kirurgen inte har gjort mitt område under ögonen. Han kom tillbaka två dagar senare med en berättelse om att kirurgen hade gjort under ögat via tinningen?? Detta är ingen sådan operation ens på deras ansiktsboksida där det står att operationen under ögonen har stygn under ögonområdet eller det nedre ögonlocksområdet. Det fanns inga sådana stygn. När jag lyfte sjukhuset frågade jag också om jag skulle lägga krämen de gav mig under ögat och de sa att de inte visste att det inte fanns någon operation där. Fyra månader senare är påsarna under mina ögon mycket värre än de var tidigare och mina e-postmeddelanden för att klaga har ignorerats. Jag har också pratat med en annan kirurg i London som sa till mig att ingenting gjordes under mina ögon även om jag blev åtalad för det !!

Se den ursprungliga recensionen

Jane Jones

Jag åkte till Antalya för bröst...

Rated 5 out of 5
19/06/2023

Jag åkte till Antalya för bröstförstoringar och mina tänder krönte, jag valde att gå med kosmetika och jag är väldigt glad att jag gjorde det, jag tog med min familj på en två veckors semester medan jag fick mina ingrepp och Jag kunde inte ha önskat mig bättre koordinatorer för att ta hand om både mig och min familj, jag skulle vilja nämna Cihan , mert och deniz och min

Se den ursprungliga recensionen

Kayla Wellings

CosmetoCity hjälpte till att förändra mitt liv.

Rated 5 out of 5
15/06/2023

Jag var sjukligt fet och gick ner 79 kg i vikt på drygt ett år. Jag var stolt över min snabba viktminskning men kunde inte börja leva ett normalt liv på grund av den stora mängden överflödig hud över hela kroppen. Huden och mina slappa tomma bröst gjorde mig osäker, självmedveten och oförmögen att njuta av mitt liv.

Se den ursprungliga recensionen

Kaye

Det var en fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
16/03/2023

Det var en fantastisk upplevelse. Arrangörerna var mycket vänliga och medicinsk personal var lysande. Jag rekommenderar seriöst.

Se den ursprungliga recensionen

Nathanael king

Jag är Richard från Manchester

Rated 5 out of 5
04/03/2023

Jag är Richard från Manchester, 52 år gammal, jag åkte till Antalya i Turkiet för en ögonlyft, jag väljer Cosetocity utan att veta så mycket om företaget.

Se den ursprungliga recensionen

Richard Sumner

Cosmetocity är den bästa Läkarbyrån

Rated 5 out of 5
19/02/2023

Cosmetocity är den bästa byrån jag har använt hittills. Genom åren har jag gjort flera operationer i olika länder och Cosmetocity är den överlägset bästa och mest framstående byrån jag har arbetat med. Jag är mycket nöjd med min erfarenhet. Från det att jag kom till Antalya hämtade de mig på flygplatsen och har tagit hand om mig med största professionalism. De var snälla, kunniga, verkligen organiserade med exceptionellt sätt att se på sängen. Jag är mycket nöjd med resultatet av min procedur – jag är bara 2 månader och en halv efter operation och jag kan inte uttrycka tillräckligt hur nöjd jag är med resultatet, och jag är inte ens klar med läkning än! Cosmetocity har varit utmärkt under hela processen från den första operationen till eftervården. Även efter att jag återvänt till USA höll vi kontakten, teamet tog sig alltid tid att svara på frågor eller oro som jag hade angående proceduren. Jag skulle till 100 % rekommendera Cosmetocity till alla på grund av teamets utmärkta och exceptionella arbete. Tack för den fortsatta enastående upplevelsen!

Se den ursprungliga recensionen

Marilyne Yaguibou

De är det bästa företaget någonsin

Rated 5 out of 5
17/02/2023

De är det bästa företaget någonsin . De tog hand om mig från när jag kom. Jag hade någon som stannade hos mig på sjukhuset från början till slut. Jag är så glad över tjänsten. De är som en minifamilj.

Se den ursprungliga recensionen

Chidera Umun

5-stjärnig service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rated 5 out of 5
08/01/2023

Jag kan inte rekommendera cosmetocity tillräckligt högt. Den omsorg de visat är oöverträffad, från det ögonblick du anländer till flygplatsen tills du åker. Deras nätverk av medicinsk personal är oöverträffad och absolut ingenting är för mycket besvär för dem. Kan inte vänta på mitt nästa besök 🙏🏼

Se den ursprungliga recensionen

Dan Graham

Vilken fantastisk femstjärnig upplevelse

Rated 5 out of 5
21/11/2022

Vilken fantastisk femstjärnig upplevelse. Femstjärnig transportbehandling och support. Laget kunde inte göra tillräckligt för oss. Du kommer inte bli besviken

Se den ursprungliga recensionen

Diane

Tja, vad kan jag säga ett så professionellt...

Rated 5 out of 5
16/11/2022

Ja, vad kan jag säga ett så professionellt och vänligt team på cosmeto city! Helt sur att lämna men jag har haft en så fantastisk upplevelse från teamet från att hämta mig från flygplatsen till sjukhuset och besöka en läkarmottagning och även hitta mig den fantastiska kirurgen. Tack så mycket till er alla och jag kommer tillbaka! Om någon inte vill berätta mer om min erfarenhet får ni gärna skicka ett meddelande till mig! Det var fantastiskt x

Se den ursprungliga recensionen

Joanne Kennedy

Upplevelsen var fantastisk från början...

Rated 5 out of 5
11/11/2022

Upplevelsen var fantastisk från början till slut. Personalen var så snäll och härlig, de talade mycket bra engelska och gjorde upplevelsen mycket mindre oroande. Vården från Dennis var oöverträffad när jag kämpade på sjukhuset, hon stannade hos mig och hjälpte mig med allt jag behövde. Jag kunde inte ha bett om ett bättre företag. De var så jordnära och roliga att de verkligen gjorde min tid där mycket lättare eftersom jag gick dit ensam. Jag är extremt nöjd med mina resultat, de är mycket bättre än jag förväntade mig. Jag skulle till hundra procent rekommendera detta företag till alla och skulle inte gå med någon men i framtiden

Se den ursprungliga recensionen

Leanne

Betygsätt Cosmetocity Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse