Clinic Antalya Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Clinic Antalya Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Clinic Antalya information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Clinic Antalya?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 110 reviews)
Excellent95%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Fantastiskt team ...

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Jag har forskat på gastric sleeve i över 3 år. Till slut har jag bestämt mig för att gå med Dr Namik. Jag blev inte besviken. Hela upplevelsen var utmärkt. Min samordning Aleksandra var mycket professionell och svarade på alla mina frågor. Sjukhuspersonalen var fantastisk. Min fina sjuksköterska Nazlie var så söt. Jag skulle starkt rekommendera Dr Namik till alla som vill ha gastric sleeve.

Se den ursprungliga recensionen

E.M

gastric sleeve operation med Dr...

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Jag opererade magsleeve med Dr Namik tillsammans med 2 av mina vänner. Hela upplevelsen var fantastisk! Jag har gått från storlek 20/22 till storlek 8/10. Dr Namik är en mycket professionell och vänlig kirurg som gör dig lugn hela tiden. Hans team är alla underbara och kunniga, särskilt Jolanda som var vår samordnare som gick utöver för oss! Eftervården har också varit riktigt bra. Hela upplevelsen var faktiskt underbar… så underbar att 3 av mina vänner har genomgått samma operation med Dr Namik sedan på min rekommendation. 10/10!!!

Se den ursprungliga recensionen

MISS CLAIRE NEWEY

Jag skulle rekommendera det till alla!

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Jag skulle rekommendera det till alla! Ingen smärta och framför allt var hela sjukhuspersonalen riktigt trevlig. Personalen talar olika språk och finns alltid tillgänglig om du behöver något. Jag hade sällskap överallt. Nusret följde med mig överallt, han var tillgänglig när som helst oavsett vilket problem jag hade. Efter operationen, när jag fick gå, visade han och hans fru Aleksandra mig staden och gick och handlade. Läkaren Namik Yilmaz svarade alltid på alla frågor jag ställde till honom och hjälpte mig. Om jag skulle behöva bestämma mig igen var jag skulle opereras så skulle det definitivt bli klinik Antalya med all trevlig personal. De var som familj för mig, som om jag var deras syster eller till och med dotter. Jag kommer till och med att besöka dig igen nästa år. Jag hoppas att du läser allt detta och jag tackar dig från djupet av mitt hjärta. Massor av kärlek, din Aydan B.

Se den ursprungliga recensionen

𝓐𝔂𝓭𝓪𝓷 𝓑𝓮𝓻𝓭𝓪𝓷

Gastric Sleeve 6 nov

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Från det ögonblick jag kontaktade Jolanda har processen varit felfri, allt är skött när du kommer, sjukhuset var fläckfritt, vårdpersonalen fantastisk, jag lämnades aldrig i smärta, de var mycket uppmärksamma , jag reste med min man och han fick 3 måltider om dagen, vilket var fantastiskt. Testerna du genomgår är mycket grundliga och jag fick några överraskande avslöjanden med några av mina, som jag nu har att göra med i Storbritannien. Min operation gick bra och jag var uppe och ungefär samma dag, lite obekväm, men inget jag inte kunde klara av. Dr Namik är en underbar kirurg och människa, älskade sitt sinne för humor, allt förklarades i detalj före operationen och efter det, Jolanda och Dr Namik besökte regelbundet under sjukhusvistelsen, när vi flyttade till hotellet fick vi se lite av vackra Antalya kustlinje och njut av lite stillestånd. Vi kördes sedan till kliniken för en session med Dr Namik som diskuterade post-op-vård och vad förväntningarna var, jag träffade dietisten för att diskutera dietbladet och hon svarade på alla mina frågor. Jag fick sedan en påse med proteinshakes, mediciner, blodförtunnande medel och multivitaminer samt mina testrapporter och utskrivningspapper, allt du behöver för de närmaste månaderna levererades. Jag vet att Turkiet får lite dålig press i Storbritannien och att det i allmänhet är illa till mods för operation, men mina observationer och erfarenheter har varit förstklassig vård, standarderna blåste bort mig och ledsen att säga att det får Storbritannien att se ut som tredje världen, de kunde lära sig något av det turkiska hälsosystemet. Jag har genomgått stora operationer i Storbritannien via privat hälsa och det går till och med över det, om du funderar på operation, prata med kliniken Antalya, förstklassig service, Dr Namik har gett mig mitt självförtroende tillbaka och min mentala hälsa har förbättrats massivt, jag kan inte tacka honom och hans team nog för att de tog så väl hand om mig, jag älskade Turkiet och det är vackra människor, jag kommer tillbaka. Kärlek till er alla 🙂

Se den ursprungliga recensionen

Andrea Coles

Fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Har nyss kommit hem från Turkiet efter att ha haft en magsäck och jag är så glad att jag valde Dr Namik på kliniken Antalya.

Se den ursprungliga recensionen

Stephanie Johnson

Gastric Sleeve operation

Rated 5 out of 5
19/11/2023

Jag gjorde en gastric sleeve den 29 mars 2023 av Dr Namik. Det här har varit det bästa beslutet jag någonsin tagit. Jag blev rekommenderad kliniken Antalya av min vän och att se hur bra hon såg ut fick mig att vilja förändra mitt liv. Jag kontaktade Nusret som gav mig all information jag behövde och var där för att svara på alla frågor jag hade. Sjukhuset var oklanderligt och även om personalen inte pratade mycket engelska var Google translate en sådan hjälp för både mig själv och sjuksköterskorna. Jag kunde inte fel min upplevelse från början till slut. Dr Namik besökte mig minst 2 gånger om dagen för att kontrollera mig. På vår sista dag tog Nusret mig och min syster (kamrat) på en liten rundtur för att göra lite sightseeing. Ändå är han på plats för att kolla upp mina framsteg. Jag skulle starkt rekommendera alla som funderar på att ha en gastric sleeve att välja Dr Namik.

Se den ursprungliga recensionen

Claire Curran

Jag tog bort ett band följt av gastric bypass och min son hade en sleeve

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Vilken fantastisk klinik! Från det ögonblick vi kom fram möttes vi av den mest fantastiska damen Jolanda och det blev bara bättre. Fullständig mottagning ges vid ankomst för att kontrollera att du var lämplig för operation och personalen vi extremt professionella och vänliga. Sjukhuset var fläckfritt och vårdpersonalen var fantastisk. Dr Namik var en sann genre på alla sätt som fick dig att känna dig avslappnad och var lätt att prata med och hade ett fantastiskt sinne för humor plus det bästa skrattet 😂. Operationen var lättare än jag trodde och efter flera timmars obehag fick sköterskorna upp oss för att gå och det var en game changer vi mådde bra! Jag är hemma igen och det är som att jag aldrig opererats, bara det känns fantastiskt. Yolanda är värt sitt namn i guld hon var ärligt talat fantastisk genomtänkt hela vistelsen ❤️ När det gäller Dr Namik så är han i topp där kirurger är intresserade av passionerad omvårdnad och mycket professionell med en fantastisk humor. Jag valde den här kliniken baserat på recensioner och jag kan ärligt säga att detta är en toppklinik med den bästa personalen som finns. Tack Clinic Antalya ❤️

Se den ursprungliga recensionen

Michelle Chapman

Fantastisk upplevelse med Antalya Clinic

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Den 9 november 2023 besökte jag Antalya Clinic med Dr. Namik fick en magballong insatt.

Se den ursprungliga recensionen

Birgit Zaremba

Jag har nyligen haft en gastric sleeve...

Rated 5 out of 5
14/11/2023

Jag har nyligen haft en gastric sleeve med Dr Namik. Vilken underbar man! Så professionell hjälpsam och omtänksam och väldigt lätt att prata med. Från början till slut handlade jag med jolanda som är fantastisk i allt hon gör. Inget har varit ett problem fortfarande i nära kontakt vid hemkomsten. Jolanda hjälpte mig med allt från början till slut och kollar hela tiden upp mig. Clinic Antalya rekommenderas starkt hela upplevelsen har varit fantastisk och jag är över månen med mina resultat hittills. Jag är 7 dagar efter operationen och har redan tappat 1,5 sten, när det gäller själva operationen dag ett känner man sig lite öm men jag gick då 3 mil i soliga Antalya dag 3. Detta är livet som förändrar och jag är väldigt exalterad över att se det fullständiga resultatet. Jag kommer definitivt att återvända till kliniken för ytterligare arbete nästa år. 100% tack till Dr Namik & Jolanda ❤️

Se den ursprungliga recensionen

Natalie Capuvanno

100% rekommenderar Clinic Antalya

Rated 5 out of 5
10/11/2023

Jag opererade magsäcken den 31 oktober med Dr Namik. Jag kan inte skylla på vården och servicen ett dugg. Alla från Clinic Antalya och Medstar sjukhus var så underbara och fick mig att känna mig tillfreds. Vårdpersonalen talar tillräckligt med engelska och använder Google translate så inga problem där. Pre-op-testet gjordes snabbt och effektivt utan att behöva vänta. Väl på teater kände jag mig mer tillfreds än jag trodde att jag skulle göra, jag kände mig aldrig obekväm ett dugg. Jag hade hört skräckhistorier så jag var lite orolig, men jag blev bemött med omsorg och respekt från all personal. Hela teamet på Clinic Antalya var så vänliga och jag kan inte rekommendera dem tillräckligt. Ett speciellt tack till Jolanda för allt, för att du samtidigt presenterade mig för andra patienter, för att du översatte och för att du tog några bilder från min resa som jag kan se tillbaka på. 100% rekommenderar!!

Se den ursprungliga recensionen

Lynsey McCready

tack till Dr namik och jolanda som...

Rated 5 out of 5
10/11/2023

tack till Dr namik och jolanda som tog hand om mig mycket väl under min tid på kliniken Antalya. För två veckor sedan hade jag en gastric sleeve och jag har redan tappat en och en halv sten. Jag kände mig stöttad och väl omhändertagen hela tiden jag var där. Dr namik är mycket kunnig och professionell och har en lugnande personlighet som gör den mest oroliga personen för lätt. Tack igen, jag kan inte vänta med att besöka dig igen snart.

Se den ursprungliga recensionen

Sarah Cope

The Best in the World

Rated 5 out of 5
24/10/2023

Jag kan inte hitta de rätta orden för att uttrycka hur imponerad jag är av Clinic Antalya, den här recensionen kommer inte att göra tillräckligt rättvisa åt den otroliga service jag har fått från början till slut. Jolanda var min första kontaktpunkt och hon kunde inte ha varit mer hjälpsam. Hon är en absolut tillgång för kliniken Antalya – så stödjande, har din rygg, kommer att tala turkiska för att få det du behöver gjort, gjort! och kommer att finnas där för dig varje steg på vägen. Jag kan inte tacka henne nog för att hon var min trygghet under en läskig och osäker tid. Dr Namik var helt fantastisk, han gick utöver det vanliga, besökte minst två gånger om dagen, såg till att jag var glad och fick mig att skratta. Ingenting kändes som för mycket besvär. Jag kände verkligen att jag var i de bästa händerna, allt förklarades så grundligt och alla frågor besvarades ärligt. Sjukhuspersonalen var fantastisk, sjukhuset var fläckfritt. Varenda sak är tänkt på, ända tills du går. Jag har aldrig känt så organiserade, hårt arbetande, snälla och medkännande proffs. Allt görs till högsta möjliga standard. Nusret gjorde allt för att visa oss ett vackert vattenfall på vägen hem. Jag vet att jag kommer att ha eftervård hela livet. Jag vill skrika det från hustaken, Clinic Antalya är DE bästa i världen, jag tvivlar inte på det. Tack alla från djupet av mitt hjärta för att ni har förändrat mitt liv till det bättre. Till Jolanda för att vara ett konstant, snällt och genuint stöd, till Dr Namik för att han var medkännande och omtänksam och utförde min livsförändrande operation och till Nusret för att hon gick utöver det för att få oss att känna oss speciella. Tack. Tack. Tack!

Se den ursprungliga recensionen

Carly

Betygsätt Clinic Antalya Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse