Centre for Surgery Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Centre for Surgery Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Centre for Surgery information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Centre for Surgery?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 206 reviews)
Excellent86%
Very good5%
Average2%
Poor2%
Terrible5%

Mycket professionell ...

Rated 5 out of 5
10/10/2023

Från konsultationen och framåt har omsorgsplikten varit 1:a klass. Min far var nervös inför operationen men hans rädsla lugnades av att kirurgen utförde ingreppet när det gäller allt inblandat och vi gick därifrån nöjda med att detta var rätt ställe. All personal är fantastisk och mycket omtänksam. Jag skulle rekommendera Center for Surgery till alla som behöver hjälp med några problem. Mycket professionell och en oöverträffad omsorgsplikt mycket nöjd

Se den ursprungliga recensionen

Hassan Berton

Betalade 100 pund för en konsultation och ingenting

Rated 1 out of 5
23/09/2023

Betalade 100 pund för en konsultation och fick höra att jag måste gå på en diet! Totalt slöseri med pengar och tid att ta sig till London. Känn dig lurad! Förlåt

Se den ursprungliga recensionen

Andy Butler

Bokade 5 sessioner för min fru att ta bort...

Rated 2 out of 5
20/09/2023

Bokade 5 sessioner för min fru att ta bort påsar under ögonlocken och den första var en ung dam som använde sin lasermaskin och nästa 4 en annan dam.

Se den ursprungliga recensionen

Ezra Aboody

Fantastisk, professionell och omtänksam service

Rated 5 out of 5
07/09/2023

Jag fick en rivsår på näsan som lämnade ett ojämnt ärr, så jag fick ärrrevidering med kliniken för operation. Från den första personen jag handlade med, hela vägen till den sista personen gav utmärkt och omtänksam service. Jag hade oändliga frågor och de svarade alltid ärligt och tålmodigt. De analyserade min situation och tilldelade mig en kirurg Dr Jabir och jag kunde ärligt talat inte ha bett om en bättre kirurg. Hans erfarenhet och vision gav mig resultat som överträffade mina förväntningar. Jag trodde aldrig att jag skulle se ut så här igen. Eftervårdsteamet, sjuksköterskorna, receptionisten visade genomgående medkänsla vilket är välbehövligt i en tid som denna. Jag rekommenderar till 100 % Center for Surgery och är en mycket nöjd kund.

Se den ursprungliga recensionen

Alia Qureshi

Otroligt uppmärksamma

Rated 5 out of 5
30/08/2023

Otroliga människor! Uppmärksam vård! Genuint välkomnande och så informativ om proceduren och en verkligen otrolig gästfrihet. Jag är så glad över att ha delat min resa med dem. Jag rekommenderar verkligen.

Se den ursprungliga recensionen

Nathan Betts

En superlativ upplevelse

Rated 5 out of 5
09/08/2023

När jag sökte Top Surgery hade jag förutsett några svåra, möjligen pinsamma samtal. Som icke-binär person har min erfarenhet av läkarkåren inte alltid varit positiv eller förstående, så det var med viss bävan som jag tog kontakt med ett antal kliniker för att fråga om ingreppet.

Se den ursprungliga recensionen

Jo

Fantastiskt team på Center for Surgery!

Rated 5 out of 5
02/08/2023

Tack till Mr Ertan Erel för att du gjorde ett fantastiskt jobb med min gynekomastioperation. Jag är mycket nöjd med resultatet så här långt och har ett snabbt tillfrisknande. Det underbara teamet på Center for Surgery var mycket välkomnande och stöttande på dagen och efter operationen. Jag rekommenderar definitivt Center for Surgery till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Dan

Underbar upplevelse

Rated 5 out of 5
13/07/2023
K Rose

Tack Dr Tillo och Center for Surgery!

Rated 5 out of 5
23/06/2023

Jag kan inte rekommendera Center for Surgery och min kirurg Dr Tillo nog.

Se den ursprungliga recensionen

Ell

Lidia

Rated 5 out of 5
22/06/2023

Lidia, som jag har haft att göra med angående min sons operation har varit helt fantastisk. Med ett hjälpsamt och professionellt sätt från början till slut.

Se den ursprungliga recensionen

Laura

Fantastiska resultat, fantastisk nivå av omsorg och professionalism

Rated 5 out of 5
16/06/2023

Jag fick nyligen en dubbelhakfettsugning av Dr Jabir. Från första början när jag frågade var servicen oklanderlig. Jag blev placerad med Kerry som var mycket kunnig och kunde citera mig priser och gav mig ett val om jag kommer att behöva fettsugning eller ansiktet tite som är lite dyrare. När jag gick in för min konsultation var DR Jabir ärlig mot mig och gick ner för fettsugning, vilket fick mig att känna att de inte bara var ute efter mina pengar. Under hela perioden i väntan på att få min operation gjord höll de kontakten och gav mig olika bitar av information. Sedan gjorde jag min operation och de gjorde ett fantastiskt jobb! Ingen kan säga vad skillnaden är, men de kan alla se att jag ser så mycket bättre ut och jag älskar det! Det är så naturligt och jag känner att jag ser tillbaka på mig själv igen snarare än en version av mig själv som var osäker och överviktig. Jag är så glad att jag inte kan lovsjunga deras lov nog. Jag kommer definitivt tillbaka för att få lite mer arbete gjort eftersom jag har sett att de är en äkta och ansedd operation. Jag skulle definitivt rekommendera! Tack igen Dr Jabir, Kerry, sjuksköterskan Sara och hela supportteamet för allt

Se den ursprungliga recensionen

rose

Utmärkta vård- och operationsresultat

Rated 4 out of 5
06/06/2023

Dr. Erel och all personal på Center for Surgery som jag handlade med var extremt artiga, hjälpsamma och professionella. Jag fick utmärkt vård och är mycket nöjd med resultatet av min septorinoplastik. Tack alla för en fantastisk upplevelse!

Se den ursprungliga recensionen

Samantha

Betygsätt Centre for Surgery United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse