Asli Tarcan Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Asli Tarcan Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Asli Tarcan Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Asli Tarcan Clinic?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 703 reviews)
Excellent93%
Very good3%
Average1%
Poor0%
Terrible3%

Bra helhetsupplevelse

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Kundtjänsten för hårtransplantationskliniken överträffade mina förväntningar. Från den första förfrågan till uppföljningar efter proceduren visade deras team exceptionellt

Se den ursprungliga recensionen

Mark Stewart

Det var fantastiskt att komma hit och göra min...

Rated 5 out of 5
06/12/2023

Det var fantastiskt att komma hit och göra min hårtransplantation. Operationen var bra. Jag träffade efter operationsteamet Simge som förklarade mig vad som kommer att hända de kommande månaderna. Hon gav mig också råd om vad som kommer att hända efter att jag åkt tillbaka till London. Jag träffade Nastalie som talar somaliska och hjälpte mig och översatte turkiska till somaliska vilket var till stor hjälp. Sammantaget var det en bra upplevelse att komma hit och jag kommer att rekommendera min vän att använda den här tjänsten

Se den ursprungliga recensionen

Jabra Salad

Asli Tarcan är den verkliga affären!

Rated 5 out of 5
28/11/2023

Jag gick till Asli Tarcan och vilken överraskning, hela upplevelsen var fantastisk, alla var vänliga och hjälpsamma. Ms Asli var precis där och kollade på mig och såg till att jag blev omhändertagen. Sinem var min go to person och hon är mycket professionell i det hon gör. Hon förklarade allt för mig innan min ankomst och gjorde min upplevelse mycket smidig och bekväm när jag var där. Jag hade HT och tandvård och i båda procedurerna hade jag upplevt personligt speciellt. Professorn hade erfarenhet av att ge det bästa leende jag någonsin haft när jag arbetade på mina tänder tillsammans med sin fru. Jag hade en fantastisk tid där som jag nämnde var alla hjälpsamma även översättaren. Jag kommer definitivt att gå tillbaka för ytterligare framtida procedurer och jag är glad att mina hårstrån växer långsamt!

Se den ursprungliga recensionen

JG

Tack

Rated 4 out of 5
27/11/2023

Aslı Tarcan, jag bestämde mig för att få min behandling på din klinik eftersom jag litar på varumärket. Förloppet av min behandling och intresse- och processhanteringen hos Simge, som har tagit hand om mig från första början, var mycket bra och fortsätter så. Hans hjälpsamma, vänliga och informativa attityd var verkligen det bästa för mig under denna process. Tack så mycket❤️

Se den ursprungliga recensionen

Melda Akpınar

Fantastisk upplevelse sedan dag 1

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Fantastisk upplevelse sedan dag 1

Se den ursprungliga recensionen

Mustafa Aljumaily

Tack Anita och Rehab

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Tack Anita och Rehab, för all fantastisk service, Anita såg alltid till att jag tog hand om och Rehab tog hand om mitt hår och gjorde ett fantastiskt jobb med uppehållet efter operationen. Jag rekommenderar starkt att du kontaktar Anita om du behöver göra något och be om rehab för att ta hand om dig om du genomgått en hårtransplantation. Tack igen för den fantastiska servicen och jag är mycket nöjd med resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Edhem Mahmutovic

Mycket vänligt

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Mycket vänligt, kunnigt och professionellt team. Alltid tillgänglig för att svara på frågor.

Se den ursprungliga recensionen

Shohel Miah

Gjorde en hårtransplantation i nästan 6 veckor...

Rated 5 out of 5
12/11/2023

Gjorde en hårtransplantation för nästan 6 veckor sedan på Asli Tarcan Clinic. Tjänsten var fantastisk, kändes bekväm när den lämnades av på kliniken för en första bedömning. Det har varit en fantastisk upplevelse sedan dess. Jag gillar att de har ett team efter operationen som kollar upp resultaten då och då och ger relevanta råd genom varje steg.

Se den ursprungliga recensionen

uwais naeem

Irak Kirkuk

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Min erfarenhet av hårtransplantation på Asli Center var framgångsrik. Jag råder alla som älskar hårtransplantation och letar efter täthet, smärtfrihet och självsäkert överlämna huvudet till professionella händer. Självförtroende, täthet och stil är viktigare vid hårtransplantation än pris. Hälsningar till alla respekterade medarbetare som har följt dig och mig i upp till ett år.

Se den ursprungliga recensionen

محمد كلاش

Bästa resultaten och upplevelsen någonsin!!!

Rated 5 out of 5
01/11/2023

Mitt namn är Ivory M Jag hade den bästa upplevelsen och fantastiska resultat!!!. Jag hade nöjet att boka en resa till Asli Tarcan-kliniken med en underbar kille som heter Yumi. Yumi var supervänlig och mycket detaljerad varje steg av resan. Varje rekommendation Yumi gjorde litade jag på och jag kan säga att han var 100 % korrekt. Jag frågade om hårtransplantationen för att fixa mitt vikande hårfäste och Emax-kronorna. Han presenterade mig för hårkliniken där de gick in på detaljer om min hårtransplantation och resultatet. De skulle göra en 3D-skanning av mina hårsäckar och förklarade hur det skulle fungera. Jag gick med högsta kvalitet för bästa resultat. Rekommendationerna passar just ditt hår. Proceduren var väldigt lång men på vägen ser de till att du får en måltid och bekväma pauser. Personalen var så trevlig och självklart kollade Yumi på mig under hela processen. Smärtan är minimal för bedövningen efter att den är smärtfri. Jag kunde sova bekvämt efter med några justeringar. Mitt hår har växt in för fullt efter bara 5 månader!! Tidsramen är 9 månader för en fullständig återhämtning. Yumi svarade snabbt på varje fråga via SMS och checkade in på mig under återhämtningen.

Se den ursprungliga recensionen

Ivory Morris

Mycket professionell

Rated 5 out of 5
28/10/2023

Mycket professionell, mycket kommunikativ

Se den ursprungliga recensionen

keishan mckenzie

Alla gör ett perfekt jobb och tar hand om...

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Alla gör ett perfekt jobb och tar hand om personen mycket och allt fint och rent.. väldigt mycket bra människor där tack för allt ni gör Gud välsigne 🙏🏻

Se den ursprungliga recensionen

Roni Jirjees

Betygsätt Asli Tarcan Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse