Farjo Hair Institute Omdöme

Klinikens betyg
4,2
Rated 4.2 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Farjo Hair Institute Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Farjo Hair Institute information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Farjo Hair Institute?

4,2
Rated 4.2 out of 5
4.2 out of 5 stars (based on 18 reviews)
Excellent78%
Very good0%
Average0%
Poor5%
Terrible17%

Dr Nilofer Farjo och teamet.

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Dr Nilofer Farjo och teamet var utmärkta under hela min spännande och intressanta dag som förhoppningsvis fick tillbaka håret efter så många år.

Se den ursprungliga recensionen

John Rowbottom

Min erfarenhet över 10 år

Rated 2 out of 5
24/10/2023

Jag har gett 2 stjärnor istället för 1, för förutom killen som gjorde min operation tyckte jag att personalen var väldigt hjälpsam. Jag gjorde strippoperationen för cirka 10 år sedan och det tog aldrig riktigt. Transplantaten föll gradvis ut och jag blev kvar med några strays som kunde dras ut utan ansträngning eller smärta. Det var ganska uppenbart att operationen inte hade varit särskilt framgångsrik när jag gick in igen, och jag borde ha drivit på för en till, men jag kände inte för att gå igenom den igen. Spola fram till förra året, jag tänkte försöka igen. Jag bokade ett möte med samma kap. Han verkade tycka att det uppenbara misslyckandet var obehagligt och rådde mig att åka till Turkiet, vilket jag slutade med att göra i mars. Konsulten på den avancerade kliniken jag valde rådde mig att ta FUE-behandlingen. Han ansåg att Farjo-transplantaten inte hade planterats korrekt. Jag tyckte ärligt talat hela deras operation var mycket mer professionell, och efter operationen har jag nu håret jag ville ha i första hand, och detta för under 3k inklusive flyg jämfört med de 5,5k jag betalade för 10 år sedan på Farjo. Dra dina egna slutsatser

Se den ursprungliga recensionen

Neil

Fantastisk erfarenhet - jag rekommenderar starkt

Rated 5 out of 5
11/07/2023

Från min första konsultation fram till dagen för min procedur var erfarenheten och tjänsterna från Farjo utmärkta. Dr Greg Williams, Sara och hennes team var mycket professionella och fick mig att känna mig tillfreds hela dagen. Nu har det gått två veckor sedan min tid och jag har nästan läkt helt. Jag kommer att ge en ytterligare uppdatering om 6-12 månader för att ge råd om resultaten.

Se den ursprungliga recensionen

Dave Tanner

Jag har varit riktigt nöjd med hela upplevelsen

Rated 5 out of 5
22/02/2023

Jag gjorde nyligen en hårtransplantation med Dr Williams och han har gjort ett fantastiskt jobb. Hela laget var verkligen snälla och vänliga, och Cheryl har tagit hand om mig väl. Som transkvinna som lider av håravfall var jag orolig för hur jag skulle bli behandlad, men det var fantastiskt att få sådan acceptans från all personal och jag är så otroligt nöjd med resultaten hittills. Jag kan inte vänta på att mina transplantationer ska växa ut ytterligare så att jag kan se det fullständiga resultatet.

Se den ursprungliga recensionen

Jamie

Stjärnservice.

Rated 5 out of 5
01/02/2023

Datumet var 15/07/20 – Trustpilot låter mig inte gå längre tillbaka.

Se den ursprungliga recensionen

Andrew

fantastiska människor

Rated 5 out of 5
03/01/2023

fantastiska människor, från den första konsultationen med Mick som är en legend till befire care, eftervård och resultat! första klass. kommer att vara tillbaka. Simon

Se den ursprungliga recensionen

S Harris

Vårdpersonal

Rated 5 out of 5
23/12/2022

Jag tappar mitt hår och har funderat på att göra en transplantation ett tag. Det är inte lätt att försöka undersöka proffs inom detta område eftersom det finns så många att välja mellan. Att inte känna någon annan kvinna som har genomgått en transplantation förvärrade bara min frustration över att hitta någon jag kunde lita på. Efter en lång internetsökning kopplad till kvinnligt håravfall kontaktade jag Manchester Branch of The Farjo Hair Institute.

Se den ursprungliga recensionen

Denise Hunt

Helt möjligt den sämsta kliniken

Rated 1 out of 5
01/10/2022

Möjligen den sämsta kliniken. Jag fick ett extremt dåligt resultat. Snabb att ta pengar, men misslyckas med att ge mig hår. Detta är en varning till alla som överväger denna klinik. Låt dig inte luras av en blixtklinik, allt röker och speglar. Du kommer att undra varför du aldrig tog detta råd.

Se den ursprungliga recensionen

Isac Slater

Rekommenderar starkt

Rated 5 out of 5
26/09/2022

Rekommenderar starkt! Jag undersökte några billigare alternativ och jag är SÅ glad att jag spenderade lite extra och valde Farjo, det hela var felfritt, den första konsultationen, operationsdagen och eftervården. Detta har förändrat mitt liv och hur jag känner för mig själv. Att bli skallig i vissa områden som kvinna i 30-årsåldern var ganska traumatiserande och Dr Williams gjorde det mest otroliga jobbet. Plus att han är en så härlig man! Han fick mig faktiskt att skratta några gånger under operationen. Jag kan inte minnas damen som hjälpte honom men hon var också briljant och sjöng med mig till Grease när doktorn utförde operationen.

Se den ursprungliga recensionen

Jane

Skrämmande resultat.

Rated 1 out of 5
12/09/2022

Förskräckande resultat. Undvik till varje pris. Du kommer att ha mindre hår än du började med. Vänligen notera ovan

Se den ursprungliga recensionen

Finley

Rekommenderas varmt

Rated 5 out of 5
22/07/2022

Ingen aning om vad personen nedan pratar om. Den här kliniken är fantastisk. Jag har haft en riktigt positiv upplevelse från början till slut.

Se den ursprungliga recensionen

Tom

Undvik

Rated 1 out of 5
01/07/2022

Dr. Farjo är inte rätt person för hårtransplantation, han har helt förstört mitt huvud och det finns inget resultat alls. Allt han behöver är pengar. Jag förlorade mina £5500. Bättre att åka till Turkiet eller Indien. Jämför med Dr Farjo kan du få de bästa resultaten samtidigt som du bara spenderar en fjärdedel av pengarna du spenderar med honom.

Se den ursprungliga recensionen

muhammed rasheed

Betygsätt Farjo Hair Institute United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse