Wonderhairclinic Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Wonderhairclinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Wonderhairclinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Wonderhairclinic?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 50 reviews)
Excellent96%
Very good4%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Jag är 100 % glad

Rated 5 out of 5
18/11/2023

Jag är 100 % nöjd. Rådgivningen, behandlingen och eftervården är förstklassig. Det här är inte den billigaste kliniken, vill du ha billig behandling hittar du definitivt någon som tar mindre. Men priset i förhållande till prestanda är det bästa i Istanbul. Teamet är artigt och vänligt, läkaren är en perfektionist och älskar sitt arbete, och den praktiska koordinationen lämnar inget övrigt att önska. Jag är glad och tacksam!

Se den ursprungliga recensionen

Ron Mr. Ron

Jag rekommenderar det definitivt

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Jag rekommenderar det definitivt. Nu har mitt leende förändrats och mitt självförtroende har kommit tillbaka. De tar hand om dig i alla aspekter, från ditt första samtal till det ögonblick du kliver på planet. De har en mycket omtänksam och kompetent personal. Deras utrustning är av mycket hög kvalitet och kliniken är mycket ren.

Se den ursprungliga recensionen

Finley Barret

Fantastisk erfarenhet

Rated 5 out of 5
26/10/2023

Herr Erhan och hans team utförde min DHI-hårtransplantation. De var mycket omtänksamma och mycket professionella. Det har gått 5 dagar sedan operationen och än så länge har processen gått jättebra. Jag var väldigt nöjd. Tack.

Se den ursprungliga recensionen

monia

Den bästa hårtransplantationskliniken någonsin...

Rated 5 out of 5
20/10/2023

Den bästa hårtransplantationskliniken någonsin Jag rekommenderar till alla som är intresserade av bästa kvalitet och vänlig och professionell och smärtfri respektfull personlighet kommer att undra hårtransplantationskliniken tack läkare och din personal som verkligen uppskattas

Se den ursprungliga recensionen

Liiban Muktar Abukar

Utmärkt service från början till slut.

Rated 5 out of 5
26/09/2023

Transfer och hämtning till hotellet.

Se den ursprungliga recensionen

Johnny Balbo

Stor upplevelse

Rated 5 out of 5
26/09/2023

Vi är extremt nöjda med den service som denna klinik ger, mycket vänlig miljö, förklarar saker och ting tillräckligt bra. De tar verkligen hand om kunderna. Tummen upp.. Du borde prova Wonder hair clinic, jag antar att du skulle älska deras service. Han gjorde en transplantation idag. 2 dagars operation, 5400 transplantat. hela upplevelsen var professionell från början till slut. Dr. Erhan var hjälpsam med sina expertråd och gjorde snitten, vilket är ett av de mest kritiska stegen. Tekniker utförde resten av processen. Nu är det bara att vänta på resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Ray Leannon

Min DHI-håroperation var mycket...

Rated 5 out of 5
26/09/2023

Min DHI-håroperation var mycket framgångsrik. För ett år sedan gjorde Wonderhairclinic Erhan DHI min håroperation. Jag är nöjd med resultatet; Jag har väldigt tjockt och naturligt hår. Det är inte klart om hårtransplantationen, och det finns inte ett enda spår. Dr. Jag gratulerar Erhan till denna framgång. Tack alla. Jag har rekommenderat det till hela min familj och vänner, och det rekommenderas också.

Se den ursprungliga recensionen

William W.

Det är mycket professionellt

Rated 5 out of 5
14/09/2023

Det är mycket professionellt, och jag rekommenderar det starkt. Jag gjorde en hårtransplantation på Wonderhair Clinic för ca 15 dagar sedan. Hela proceduren förklarades mycket professionellt av Erhan. De var alla mycket artiga och professionella. De pratade med mig genom hela receptet innan de började och fick mig att känna mig väldigt bekväm och avslappnad. Jag är glad över att träffa Wonderhair Hair Clinic. Jag skulle rekommendera det till alla, och jag kan inte vänta med att se resultat under de närmaste månaderna. All personal var mycket välkomnande och hjälpsamma.

Se den ursprungliga recensionen

Preston Kessler

Hela upplevelsen var perfekt

Rated 5 out of 5
12/09/2023

Hela upplevelsen var perfekt, och allt gick väldigt smidigt. Kliniken är mycket modern och ren, och personalen är mycket välkomnande och fick mig att känna mig väldigt bekväm. Det har gått åtta månader sedan operationen och allt verkar bra. Resultaten är otroliga; Erhan och hans team rekommenderas varmt och är framgångsrika.

Se den ursprungliga recensionen

Lester Runolfsson

5000 transplantat FUE

Rated 5 out of 5
11/09/2023

5000 transplantat FUE; Jag hade en utmärkt upplevelse. Jag skulle rekommendera det. Min håroperation utförd av doktor Erhan och hans team för 3 veckor sedan såg intensiv ut efter 10 dagars tvätt. Organisationen är utmärkt från början till slut. Hotellöverföringen var mycket framgångsrik. Du känner dig inte som en utlänning så mycket tack vare Erhan och hans team. Jag ser fram emot resultaten. Jag delade med mig av mina bilder och detaljerade erfarenheter på amerikanska hårtransplantationsforum."

Se den ursprungliga recensionen

Alan Howe

Det har gått sju månader sedan jag...

Rated 5 out of 5
11/09/2023

Det har gått sju månader sedan min transplantationsoperation, och resultaten är otroliga; Dr. Erhan är den bästa professionella läkare du kan träffa inom transplantationsmedicin och alla dess områden. Organisationen var perfekt. Sjukhuset var enastående och mycket hygieniskt. Om du har problem med håravfall är detta en permanent lösning. Dr gjorde det primära ingreppet, och det bästa var det naturliga utseendet som jag strävade efter. högsta rekommendation

Se den ursprungliga recensionen

Kevin Bosco

Jag är nöjd med upplevelsen

Rated 5 out of 5
11/09/2023

Jag är nöjd med upplevelsen. Alla var mycket professionella. De organiserade allt och gjorde upplevelsen så enkel som möjligt. Problemet är bara att sjuksköterskorna i teamet inte pratar engelska. Vår kommunikation med dem var problematisk.

Se den ursprungliga recensionen

Bennie Hyatt

Betygsätt Wonderhairclinic | Best Hair Transplant Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse