Soyep Aesthetics Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Soyep Aesthetics Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Soyep Aesthetics information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Soyep Aesthetics?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 10 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
10/06/2022

Jag valde det för hårtransplantation, mycket professionellt och erfaret team från början till slut. Tack

Se den ursprungliga recensionen

Micaela

Bröstförminskning

Rated 5 out of 5
23/05/2022

Jag ville genomgå en bröstförminskning. Jag hittade Soyep på Google. Det var några av mina vänner som gjorde plastikkirurgi i Turkiet och var nöjda. Soyep och doktor Nuri gav mig också mycket självförtroende och jag opererades. Jag var väldigt rädd för ärr efter operationen. Men doktor Nuri gjorde ett bra jobb. Det har gått ca 1 år sedan operationen och jag kan säga att det nästan inte finns några ärr. Tack för allt

Se den ursprungliga recensionen

Maila Schäfer

Nose job

Rated 5 out of 5
21/05/2022

Jag var missnöjd med min näsa och ville få en nosejob. Jag sökte på internet när jag hittade Dr. Nuri Soysal och Soyep Aesthetics. Jag läste ganska mycket om Dr Nuri och bestämde mig för att kontakta dem. Personalen var mycket ärlig och tröstande.

Se den ursprungliga recensionen

Beatrice

Otoplastik

Rated 5 out of 5
19/05/2022

Jag var upprörd över mina öron. Jag ville göra en otoplastik för att få normala öron. Jag hittade Soyep på nätet. Recensionerna var trevliga och läkaren som grundade kliniken verkade ha ett mycket gott rykte. Så jag kontaktade dem. Personalen var mycket vänlig. De tog hand om alla mina problem och problem. Jag var rädd för att det skulle lämna ärr. Men Dr. Nuri hade ett bra jobb med att gömma ärren bakom mina öron. Han är verkligen en mästare kirurg. Det var rätt beslut för mig att komma till Istanbul för operation. Jag är glad att jag gjorde det

Se den ursprungliga recensionen

Maïwenn Besson

Bröstförminskning

Rated 5 out of 5
19/05/2022

Jag ville göra en bröstförminskningsoperation för efter min graviditet blev mina bröst större. Jag hittade Dr. Nuri och hans team på Soyep Aesthetics online. Jag hade vänner som åkte till Istanbul för skönhetsoperationer som gick bra, så även om jag tvivlade så valde jag Soyep. Teamet var mycket vänliga och hjälpsamma. Jag vill särskilt påpeka att Dr. Nuri är en fantastisk kirurg. Han är väldigt begåvad och har ett öga för varje detalj. Efter min operation hade jag lite ont i 2 dagar. Smärtan försvann efter 2-3 dagar. Nu, efter 6 månader, har jag fantastiska resultat. Nästan inga ärrbildningar och perfekt bröststorlek. Tack så mycket för allting

Se den ursprungliga recensionen

Jessamine

Sluten näsoperation

Rated 5 out of 5
16/05/2022

En nära vän till mig fick sin näsa opererad för 3 år sedan och han var mycket nöjd. Jag tänkte göra det också. Jag Dr. Han föreslog Nuri. Operationen gick lättare och smidigare än jag förväntat mig. Ungefär ett år har gått och jag är väldigt nöjd med resultatet, jag är glad att jag fick det gjort.

Se den ursprungliga recensionen

Emine Akat

Näsplastik

Rated 5 out of 5
15/05/2022

En vän till mig rekommenderade Dr. Nuri för en näsplastikoperation. Hans slutna operationsmetod var fantastisk. Jag visste inte att jag kunde återhämta mig så lätt. Och det finns bokstavligen inga inga ärr!

Se den ursprungliga recensionen

Holly Harkins

Bra bröstförstoringsoperation

Rated 5 out of 5
14/05/2022

Jag ville göra en bröstförstoring. Jag hade ett par vänner som åkte till Istanbul för kosmetiska operationer. Men jag hade tvivel. Jag hittade Soyep och Dr. Nuri online. Personalen var mycket vänlig och hjälpsam. De svarade ärligt på alla mina frågor. Så jag köpte min biljett och åkte till Istanbul för operation. Från tidpunkten för min ankomst till Istanbul fram till min avresa blev jag väl omhändertagen och hade en fantastisk upplevelse. Dr. Nuri är en mästarkirurg, jag är mycket tacksam för att jag valde honom.

Se den ursprungliga recensionen

Farida Mudkhazhieva

nose job

Rated 5 out of 5
12/05/2022

Min vän rekommenderade mig Dr. Nuri för min näsoperation. Han var väldigt försiktig. Resultatet är mycket tillfredsställande eftersom det ser väldigt naturligt ut. Jag skulle rekommendera honom till alla som letar efter en naturlig näsa.

Se den ursprungliga recensionen

Shaiman Khamerzaeva

Hårtransplantation

Rated 5 out of 5
12/05/2022

Jag tappade så mycket hår. En vän till mig rekommenderade mig Dr. Nuri och jag besökte honom på hans kontor i Nisantasi. Från början av konsultationen till slutet av operationen var Dr. Nuri och hans team mycket uppmärksamma och detaljorienterade. Min operation gick bra och efter 9 månader ser mitt hår väldigt naturligt och tjockt ut. Tack vare dr. Nuri och hans team.

Se den ursprungliga recensionen

huseyin salihoğlu

Betygsätt Soyep Aesthetics Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse