Natural Transplants, Hair Restoration Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Natural Transplants, Hair Restoration Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Natural Transplants, Hair Restoration Clinic?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 412 reviews)
Excellent96%
Very good2%
Average1%
Poor0%
Terrible1%

Det här var andra gången jag gjorde håret...

Rated 5 out of 5
05/12/2023

Det här var andra gången jag gjorde en hårtransplantation med Dr Siegel. (Mina kanter var borta med alopeci och hormonell obalans på grund av graviditeter) så jag visste att jag behövde en andra procedur för att se de bästa resultaten.

Se den ursprungliga recensionen

eftsia kabs

Bästa hårtransplantationsinstitution i landet!

Rated 5 out of 5
16/10/2023

Dr. Siegel och hans team var fantastiska före min operation under min operation och ännu viktigare efter min operation. Teamet är så kunnigt. De svarade på mina frågor under hela min procedur, och Dr. Siegel fortsätter att hålla ständig kontakt med mig efter min procedur för att se till att han kan svara på alla frågor jag har som kan komma upp. Det har varit ett absolut nöje att arbeta med Dr Siegel på min hårresa. Detta var det bästa stället jag kunde ha valt för att få en hårtransplantation bara från det enkla faktum att Dr. Siegel är expert på vad han gör, hans personal är experter på vad de gör. det är en sak att bara göra en hårtransplantation för att du har tänkt på det. Det är helt annorlunda när du är i händerna på någon som är specialiserad på hårtransplantationer för just ditt hår. Dr. Siegel och hans var helt fantastiska att vara runt och de gjorde verkligen min procedurdag om mig, eftersom du har en riktning på vart du vill att din hårresa ska gå i kombination med expertis från Dr. Siegel och hans team och du kommer att få fantastiska resultat. Jag kan inte vänta med att dela dessa resultat med er alla. Dr Siegel, jag kommer för att träffa dig när mina slutliga resultat är här. Du förtjänar att se min glöd upp personligen lol.

Se den ursprungliga recensionen

Jon Qwik

Det var en av de bästa sakerna jag...

Rated 5 out of 5
29/09/2023

Det var en av de bästa sakerna jag bestämde mig för att göra. Jag valde rätt hårimplantatklinik, tack och lov.😂😂 och doktor Segial gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår. Jag trodde på dem innan jag fick det gjort eftersom jag verkligen gjorde min forskning om naturlig transplantation. De kommer att bevisa för vem som helst att arbetet de gör är garanterat.

Se den ursprungliga recensionen

tyrone Shaw

Dr. Siegel gör inte besviken

Rated 5 out of 5
26/09/2023

Dr. Siegel, Jenny och personalen på Natural Transplants var professionella och fantastiska att arbeta med. Dr. Siegel var tålmodig med mig, han lyssnade på mig, hjälpte mig att bestämma vilken procedur som fungerar bäst för mina behov och levererade. Jag kom in på ytterligare en procedur efter framgången med den första och behandlades med samma stora omsorg. Jag älskar hur naturliga mina resultat är! Jag är så tacksam över att få arbeta med en läkare som verkligen värdesätter kundnöjdhet.

Se den ursprungliga recensionen

Mare O

Resultaten jag fick från Natural...

Rated 5 out of 5
22/09/2023

Resultaten jag fick från Natural Transplants var på toppnivå. Dr Siegel, Jenny, Scar och Charles var fantastiska. De tog tillbaka mitt självförtroende och min ungdomliga blick. Jag rekommenderar dem varmt.

Se den ursprungliga recensionen

Travis

Richard K’s Hair Transplant

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Min upplevelse var otrolig. Som någon som har tappat hår väldigt länge och misslyckats med att erkänna det fick denna upplevelse mig att känna mig så exalterad inför min hårresa. Personalen vid naturliga hårtransplantationer (Scarlet, Charles, Jenny) fick mig att känna mig som hemma hela tiden. Jag var nervös inför anestesiprocessen men den var mycket tolererbar och Dr Siegel fick mig att känna mig så bekväm och säker i denna procedur. Allt förklarades i detalj, jag fick mat och lyssnade på musik och pratade med personalen hela tiden. Dr. Siegel och hans personal var FANTASTISKA! och jag rekommenderar starkt alla som har att göra med håravfall att se honom och hans personal. Tack Dr. Siegel, Scarlet, Charles och Jenny för ert fantastiska arbete och fantastiska gästfrihet.

Se den ursprungliga recensionen

rich k

Fantastiskt!

Rated 5 out of 5
21/09/2023

Dr. Siegel och hans team är helt fantastiska. Jag var nervös först men mina nerver försvann snabbt eftersom alla fick mig att känna mig så bekväm. Jag gjorde mycket forskning innan jag valde den perfekta läkaren och jag är glad att jag valde Dr. Siegel. Han är mycket uppmärksam och omtänksam före och efter operationen. Jag kan inte vänta på att se mina resultat nästa år!

Se den ursprungliga recensionen

Rissa

Absolut värt det

Rated 5 out of 5
20/09/2023

Var ska jag börja? För det första var detta min andra procedur med Dr Siegal och hans team. Och det är inte för att han gjorde något fel utan jag hade en tom duk, mina kanter var obefintliga så jag visste att det fanns en möjlighet att jag skulle behöva två procedurer för att få den densitet jag personligen önskade. Det finns aldrig ett tråkigt ögonblick med dessa killar, de kommer att ta hand om dig från det att du går in i anläggningen till år senare. Jenny och Scarlet är fantastiska, de är väldigt kunniga om vad de gör att de är så jordnära, och de behandlar dig inte som bara en annan patient, du blir behandlad som V.I.P. Jag rekommenderar starkt Dr Siegal, tveka inte att få din konsultation investera i dig själv!!! Det finns en anledning till varför han är Mister Edges, låt honom få rätt!!!

Se den ursprungliga recensionen

S Richards

Fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
20/09/2023

Dr. Siegel och hans team är FANTASTISKA! Alla fick mig att känna mig så bekväm från det ögonblick jag gick in på kontoret. Jag skrattade bokstavligen hela tiden. Rekommenderas starkt. Denna procedur är livsförändrande och jag önskar att jag hade gjort det tidigare. Bästa beslutet någonsin!! Jag är evigt tacksam mot Dr Siegel och hans personal!!

Se den ursprungliga recensionen

Sharina

10/10 rekommenderar

Rated 5 out of 5
20/09/2023

10/10 rekommenderar. Gör det. Gör det bara, du kommer inte ångra dig. En vän till mig gick också och hans resultat talar för sig själv.

Se den ursprungliga recensionen

Gilbert

Dr. Siegel är den bästa!

Rated 5 out of 5
28/08/2023

Bokstavligen det BÄSTA beslutet jag någonsin har tagit. Dr. Siegel och hans personal är professionella, vänliga och får dig att känna dig så bekväm. Jag kände att jag var i fantastiska händer från första början. Jag kan redan säga att jag kommer att vara väldigt nöjd med mina resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Melissa Pichonneau

Rekommendera starkt!

Rated 5 out of 5
09/08/2023

Alla på Natural Transplants var helt fantastiska att arbeta med. De var mycket välkomnande och fick mig att känna mig väldigt bekväm att vara där. Jag kan inte ge Dr Huebner och hans personal tillräckligt med beröm!

Se den ursprungliga recensionen

Kyle

Betygsätt Natural Transplants, Hair Restoration Clinic United States

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse