Klinik omdöme

Hairtransplantation.com omdöme

icon

Hairtansplantation.com lanserades i slutet av 2022, men teamet som grundat och arbetar hos aktören är allt annat än nykomlingar inom hårtransplantation. Hairtransplantation.com är nämligen en dotterverksamhet till topprankade IdealofMeD, och kan sägas erbjuda en bantad budgetvariant av moderbolagets utbud. Målet är att erbjuda prisvänliga hårtransplantationer i Turkiet med fokus på det essentiella.

I vårt Hairtransplantation.com omdöme gör vi en djupdykningen i aktörens utbud. Våra medarbetare har tagit del av autentiska berättelser från tidigare patienter. Vi recenserar allt från bokningsprocess till priser, medicinskt team, resultat och metoder.

Hairtransplantation.com betyg

4.2/5

4.2 / 5.0

Bokning och konsultation
Förbehandling
Läge och övernattning
Kliniken
Ingrepp och medicinskt team
Eftervård

Hairtransplantatio.com recension sammanfattning

Bokning och konsultation

5 / 5

Vi kan snabbt konstatera att Hairtransplatation.com har en föredömligt tydlig webbsida på engelska. För att boka en hårtransplantation och komma i kontakt med aktören kan du välja mellan WhatsApp, Messenger och att fylla i ett kontaktformulär. Vi provade att chatta med chattbotten IDA för att beställa företagets katalog med före och efterbilder, något som visade sig vara mycket smidigt. Det finns även e-mail och telefonnummer på sajten för den som söker traditionella kontaktvägar.

Hairtransplantation.com får ett stort plus i kanten för att man tydligt anger sitt hårtransplantation pris och vad som ingår i detta. Man erbjuder ett paket där priset blir ännu mer intressant tack vare en så kallade “early bird”-bokning.

Företagets Skandinaviska anknytning känns betryggande. Hairtransplantation.com lanserades i slutet av 2022. Trots detta är webbsidan fylld med nyttig information för alla som vill läsa på ordentligt innan en första kontakt.

Förbehandlingar

2 / 5

Att boka in en konsultation inför en hårtransplantation med Hairtransplantation.com är kostnadsfritt och föredömligt enkelt. Den inledande konsultationen sker med en senior expert. Ambitionen med konsultationen är att göra en bedömning av kundens individuella förutsättningar. Vid den inledande konsultationen diskuteras olika lösningar och Hartransplantation.com:s expert gör en initial bedömning av kundens medicinska tillstånd, huruvida en hårtransplantation är möjlig och vilken typ av hårtransplantation som kan vara aktuell.

En god kommunikation är genomgående en styrka hos företaget, och det är något som många tidigare kunder vittnar om. Det som gör att man kunnat dra ner på priset är att det lilla extra, som kosttillskott eller det pre-operations kit som moderföretaget erbjuder som en del av förbehandlingen inte ingår.

Läge och övernattning

4.5 / 5

Hairtransplantation.com är ett bra alternativ för dig som söker en aktör med engelsktalande personal som arbetar med koordination och organisation på plats i Istanbul. De tidigare patienter som vi talat med upplevde genomgående att bemötandet var mycket bra. Detta är även något som t ex kundomdömen om Haitransplantation.com på Trustpilot vittnar om.

Precis som i fallet med moderföretaget IdealofMeD så erbjuder Hairtransplantation.com service på plats i Turkiet. Vistelsen är planerad in i minsta detalj och inget tycks lämnas åt slumpen. Företaget erbjuder VIP-transfer till flygplatsen samt fram och tillbaka från sjukhuset på dagen för hårtransplantationen. Transfer tillbaka till flygplatsen kan bokas mot en extra kostnad.

Alla patienter får en engelskspråkig kontaktperson som är tillgänglig under hela vistelsen, något som underlättar betydligt. Omdömen om dessa kontaktpersoner är genomgående mycket goda. Att ha en personlig kontaktperson under hela vistelsen, och som dessutom är behjälplig med råd för eftervård efter hemkomst är en trygghetsfaktor.

Då Hairtransplantation.com är ett budgetalternativ erbjuder man ett fyrstjärnigt hotell under hela vistelsen, dvs två nätter (till skillnad från moderföretagets femstjärninga alternativ och möjligheter till längre vistelser med extra behandlingar). Hotellet ligger centralt och patienten sover i ett enkelrum.

Lokaler

5 / 5

En hårtransplantation hos Hairtransplantation.com kan antingen vara en ICE FUE- eller en ICE DHI-hårtransplantation. Utöver hårtransplantation, är man även specialiserade inom ögonbryns- och skäggtransplantation. Alla behandlingar sker på ett toppmodernt sjukhus i Istanbul, och detta sjukhus innehar A-licens. Licensen är något som är av största vikt, och som du som kund alltid ska titta på när det kommer till hårtransplantationer i Turkiet. Teamen jobbar under överinseende av Dr Demirel, en kirurg med mer än 34 års erfarenhet av kirurgista ingrepp.

Att man finns på ett sjukhus och inte en mindre klinik är en klar fördel ur patientsäkerhetssynpunkt. Hairtransplantation.com uppger att lokalerna har WIFI och att det är möjlgit för patienterna att fördriva tiden med att t ex titta på film eller lyssna på en ljudbok under hårtransplantationen. Under ingreppet serveras en lätt måltid.

En hårtransplantation tar vanligen mellan 6-8 timmar, beroende på hur omfattande den är. Hairtransplantation.com använder avancerade mätsinstrument som laser, vilket är en nödvändighet för ett naturligt och lyckat resultat.

Kirurgiskt ingrepp och läkarteam

5 / 5

Den stora styrkan hos Hairtransplantation.com är att man använder samma medicinska team och lokaler som moderföretaget IdealofMeD. De medicinska teamen arbetar under överinseende av Dr Demirel som, som vi nämnt har gott om erfarenhet i branschen. Vid hårtransplantationer används en nålfri bedövning, så kallad Dermojet. De före- och efterbilder som vi tagit del av visar mycket övertygande resultat.

Under en hårtransplantation med Hairtransplantation.com arbetar ett team med 3-4 personer i rummet. Kostnadsläget i Turkiet möjliggör större team, och detta är naturligtvis en fördel för patienten. Samtlig personal är legitimerad.

Eftervård

3 / 5

Uppföljning och eftervård är ett annat område där Hairtransplantation.com utmärker sig på ett positivt sätt. Alla patienter får ett produktkit med specifikt anpassade produkter för att ta hand om skalp och hår. Man erbjuder uppföljning under 12 månader via en app. De patentomdömen som vi tagit del av har genomgående varit positiva med möjligheterna till denna innovativa uppföljning efter hårtransplantationen.

Den stora skillnaden från moderföretaget IdealofMeD:s utbud är att man inte erbjuder en dag extra vila eller behandlingar som mesoterapi och behandling i  hyperbar tryckkammare. Hairtransplantation.com kan sägas vara ett budgetalternativ som fokuserar på det essentiella utan någon extra lyx, och där ger man patienten god valuta för pengarna.

Sammanfattning

Vi ger Hairtransplantation.com 4,2 stjärnor av 5 möjliga

4.2 / 5.0

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Hairtransplantation.com är ett bra val för den som söker det bästa priset på en hårtransplantation hos en trygg aktör. Man erbjuder förstklassiga hårtransplantationer som utförs av ett välrenommerat team med moderna metoder. Dessutom erbjuder man en fördeömlig tillgång till eftervård och en mycket smidig bokningsprocess.

Andra plus i kanten, utöver pris och resultat, är det personliga bemötandet och det faktum att man erbjuder ett produktkit som tagits fram av moderföretaget IdealofMeD:s expertteam.

Den som söker det lilla extra i form av ett extra flådigt hotellrum, extra nätter på plats eller extrabehandlingar som påskyndar och underlättar processen som HBOT och mesoterapi bör söka sig till en annan aktör, som Hairtransplantation.com:s moderföretag IdealofMeD. Moderföretaget är känt för sin kombinerade FUE- och DHI-hårtransplantation och den unika metoden finns inte i Hairtransplantation.com:s utbud.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Team

Hairtransplantation.com - ett 5-stjärnigt medicinskt team

Som vi tidigare nämnt är Hairtransplantation.com:s stora styrka att man kan erbjuda förstklassiga hårtransplantationer till ett budgetpris. Något som skiljer aktören från många andra är storleken på det kirurgiska teamet. Under ICE FUE och ICE DHI-hårtransplantationerna är ett team med medicinsk personal på tre-fyra personer närvarande under hela ingreppet. 

Dr Demirels namn är en kvalitetsfaktor vid hårtransplantationer. Hans gedigna erfarenhet och omdömen från tidigare patienter om det medicinska teamet innebär en trygghet för patienten. Aktören har förstått vikten av att erbjuda en personlig touch med en personlig koordinator. Detta är långt ifrån fallet hos alla kliniker för hårtransplantation i Turkiet, och omdömena om de koordinatorer som arbetar för Hairtransplantation.com är mycket positiva.

före- och efter bilder

Hairtransplanation.com före- och efter bilder

Här kan du ta del av autenstiska före- och efterbilder på hårtransplantationer som genomförts hos Hairtransplantation.com

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Metoder

Metoder för hårtransplantation hos Hairtransplantation.com i Turkiet

Hairtransplantation.com genomför hårtransplantationer, skägg- och ögonbryntransplantationer på ett sjukhus i Istanbul. Man vänder sig både till män och kvinnor och i det paket som man erbjuder ingår antingen en ICE FUE-hårtransplantation eller en ICE DHI-hårtransplantation. ICE FUE respektive ICE DHI innebär att hårfolliklarna placeras i en vätska i en mycket låg temperatur.

ICE är det senaste inom hårtransplantation och har visat sig ge en mycket hög överlevnadsgrad hos det transplanterade håret. Tack vare tekniken kan Hairtransplantation.com stoltsera med en så kallad Graft Survival Rate – (det antal grafts som överlever hårtransplantationen) på hela 98.8 %.

Vid FUE-metoden använder man en skalpell med så kallade Sapphire-blad. Detta säkerställer att den synliga ärrbildningen efter ingreppet är minimal och att resultatet blir naturligt.

Priser

Hairtransplantation.com pris - vad ingår i en hårtransplantation hos aktören?

När man bokar en hårtransplantation hos Hairtransplantation.com så är det tydligt vad som ingår. Det här är en aktör som inte satsar på några krusiduller, utan lägger allt krut på att erbjuda förstklassiga hårtransplantationer med två olika metoder, ICE FUE eller ICE DHI. I paktet för 2 200 euro (detta pris inkluderar en boka tidigt-rabatt) ingår följande:

Till skillnad från moderföretaget erbjuder man för närvarande inga finansieringsmöjligheter. Precis om på de flesta andra hårtransplantationskliniker i Turkiet betalar kunden en deposition, och den resterande summan vid själva hårtransplantationen.

FAQ - Ofta ställda
frågor om aktören

Hairtransplantation.com erbjuder ett paketpris på hårtransplantation och detta är i skrivande stund 2 200 euro (inklusive boka-tidigt-rabatt).

Patienten får räkna med att hårtransplantationen tar mellan 6-8 timmar. Längden på ingreppet beror på hur många grafts det rör sig om samt vilken metod som används.

Alla hårtransplantationer som bokas hos Hairtransplantation.com utförs på ett sjukhus i Istanbul. Sjukhuset innehar A-licens från landets hälsomyndighet.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse