Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4.8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic?

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 93 reviews)
Excellent93%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Doktor Terzilers klinik är...

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Doktor Terzilers klinik är för mig den bästa kliniken i Istanbul.

Se den ursprungliga recensionen

Jonathan Guntzburger

Kärlek från Los Angeles

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag gjorde proceduren för 6 månader sedan. Jag ser ut som min egen lillebror. Kan inte säga tillräckligt bra saker, det här var det bästa beslutet jag har tagit på länge. Det var värt 14 timmar i ekonomi, det borde säga nog! Invånarna i Istanbul är fantastiska, maten var fantastisk och personalen var erfaren och välkomnande. Du kommer inte bli besviken!

Se den ursprungliga recensionen

Bryan Joelson

Mycket professionell hårklinik

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Det finns säkert många kliniker i Istanbul som också utför bra hårtransplantationer.

Se den ursprungliga recensionen

Hasan Uenluek

Från skepsis till tillfredsställelse: Min anmärkningsvärda upplevelse av hårtransplantation på Dr. Terzilers klinik

Rated 5 out of 5
15/11/2023

I början kontaktade jag Dr. Terzilers klinik med en hel del skepsis angående hårtransplantationsproceduren. Men mina reservationer skingrades snabbt eftersom teamet visade upp sin anmärkningsvärda expertis och professionalism. Dr. Terziler och hans skickliga team tog inte bara upp mina bekymmer utan ingav också en känsla av förtroende i hela processen.

Se den ursprungliga recensionen

R S

Fantastisk erfarenhet från början till slut

Rated 5 out of 5
31/10/2023

Självklart var jag väldigt rädd för att göra den här operationen, men jag kände mig snabbt i goda händer! Professionalismen hos varje anställd på kliniken överträffade mina förväntningar! Från det ögonblick då chauffören hämtar dig på flygplatsen.

Se den ursprungliga recensionen

benoit boudon

Tack vare doktor Terziler och...

Rated 5 out of 5
23/10/2023

Tack vare doktor Terziler och hans besättning gjorde jag hårtransplantationen här i Turkiet den 10/19/2022 och efter ett mycket tillfredsställt år, ett fantastiskt välkomnande redan från flygplatsen till hotellet i 3 dagar fram till transplantationsanläggning. Det är ett tack till alla tjejer som ringer dig varje månad för att se resultatet. Utmärkt Jag rekommenderar det till alla!

Se den ursprungliga recensionen

Andrea Stella

Jag besökte nyligen Dr Terzilers hår...

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Jag besökte nyligen Dr Terzilers hårtransplantationsklinik hela vägen från Karibien, och jag måste säga att min erfarenhet överträffade mina förväntningar. Tjänsterna var otroligt professionella och kliniken var fläckfritt ren. Men det som verkligen stack ut för mig var den exceptionella personalen. Från det ögonblick vi landade såg de till att hämta oss från flygplatsen, vilket var en stor lättnad efter en lång 12-timmars flygning.

Se den ursprungliga recensionen

Anthony -

Det är mycket bra erfarenhet det är 1 år...

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Det är mycket bra erfarenhet det är 1 år nu och mina resultat mycket bra och väldigt naturliga

Se den ursprungliga recensionen

جمال محمد

I kompetenta och pålitliga händer

Rated 5 out of 5
18/10/2023

blev jag mycket väl mottagen av det vänliga Dr. Terziler-teamet. De tog mycket hand om mig från det ögonblick jag kom till flygplatsen tills min sista avgång. Jag kände mig i kapabla och pålitliga händer.

Se den ursprungliga recensionen

David Klees

Jag ångrar hårtransplantationen som jag gjorde...

Rated 1 out of 5
17/10/2023

Jag ångrar hårtransplantationen som jag gjorde där. De lade till mycket hår på framsidan av huvudet, och de bleknade inte tätheten mot toppen av huvudet. I princip från mycket högdensitetstransplantation bytte de till mycket lågdensitetstransplantation i ett steg (det är en mycket synlig linje där de gjorde det). Orienteringen av håret är också fel på några ställen. Håret från skägget var inte blandat med det som extraherades från huvudet, så det från skägget är helt ovanpå huvudet och det håller sig inte rakt som resten av håret från mitt huvud. Jag var gladare djärv och med 4,5k Euro mer. De ger 1 års garanti, men det betyder ingenting. Bara för att göra kunden nöjd medan han är med dem där. När jag bad om någon bild med tidigare arbeten som de gjort undvek de att visa något. Om du planerar att ha en transplantation med medeldensitet men för att täcka mer, förbered dig på att bli lurad, för de kommer att göra det som de vill inte som du vill. De vill "tvinga" dig (och gör det som de vill) att gå andra gången, för att öka densiteten som kommer att störa dig, när de kan göra det smartare, med en snygg blekning, eller lägre densitet och för att täcka mer.

Se den ursprungliga recensionen

nicolas florth

Mycket dålig klinik

Rated 1 out of 5
02/07/2023

Mycket dålig klinik. Jag har fortfarande kala fläckar och hårfästet är riktigt tunt och kan se rakt igenom det. Vänligen gå inte till den här kliniken. På min Google-recension kan du se bilderna på slutresultatet. Vänligen titta på bilderna innan du funderar på att gå till denna klinik.

Se den ursprungliga recensionen

EenBijVoegelijkNaamWoord

Resultatet är extremt oprofessionellt...

Rated 1 out of 5
20/06/2023

Jag ville göra hårtransplantationen för att få ett vackert hårfäste även med väldigt kort hår. Jag fick höra att det inte var ett problem och att allt var genomförbart. Jag hade frågat i förväg om jag inte hade för lite hår för transplantationen eftersom jag har väldigt lite och väldigt tunt hår. Jag var på förhand försäkrad om att detta inte skulle vara ett problem och planen var då att få 4000 transplantat borttagna och implanterade. När jag var på operationssalen sa man att max 2000 skulle tas bort eftersom jag hade så lite och tunt hår. Så om det kom till den punkten att jag behövde en andra hårtransplantation, ser det hela väldigt ljust ut och det skulle inte se bra ut. Detta borde ha kontrollerats bättre i förväg och jag borde ha fått bättre råd. Samtidigt sa jag att jag skulle ha håret väldigt kort (3-6mm) och jag fick inte heller veta att man kan se skillnaden mellan det normala och nyinsatta håret särskilt mycket när håret är så kort. Jag borde ha fått bättre råd här. Så – nu till själva arbetet: jag hade redan nämnt på operationssalen att hårfästet på höger sida verkade lite för högt upp. Jag var då säker på att allt skulle se symmetriskt ut. Det gör det dock inte. Den högra sidan är för hög och här har håret planterats helt rakt i en linje, vilket är extremt påtagligt. Det ser ut som att jag opererats i huvudet. Sammantaget ser resultatet inte naturligt ut. Jag borde ha fått bättre råd om att det inte ser bra ut att ha kort hår. Men det mest oprofessionella var att mitt hår bara rakades av på ställen. Endast på de platser där det ska tas bort och planteras. Så efter operationen gick jag runt rakad och inte rakad på sina ställen, vilket såklart såg katastrofalt ut. (Eftersom du inte ska raka håret efter transplantationen, annars kommer det att påverka hårrötterna negativt.) Håret har varit ojämnt fördelat överallt och det ser väldigt oprofessionellt ut.

Se den ursprungliga recensionen

Tim T.

Betygsätt Dr. Terziler Exclusive Hair Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse