Dr Erkam CAYMAZ in Turkey Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4,9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Dr Erkam CAYMAZ in Turkey Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Dr Erkam CAYMAZ in Turkey information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Dr Erkam CAYMAZ in Turkey?

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 out of 5 stars (based on 103 reviews)
Excellent98%
Very good0%
Average0%
Poor1%
Terrible1%

Hmmm

Rated 5,0 out of 5
16/08/2023

Hmmm, min Dr Erkam är väldigt bra. Mycket tålamod med tålamod.

Se den ursprungliga recensionen

Hubetube

Bästa hårtransplantationskliniken jag ska...

Rated 5,0 out of 5
13/08/2023

Bästa hårtransplantationskliniken Jag kommer definitivt att rekommendera den.

Se den ursprungliga recensionen

Mohsin Shahzad

Läste om detta och blev rekommenderad av en...

Rated 5,0 out of 5
13/08/2023

Läs om detta och blev rekommenderad av en vän och berättade om det för min pappa så tog semester och denna möjlighet samtidigt och pappa var mer än nöjd med resultatet och det nya utseendet 🙂

Se den ursprungliga recensionen

Steveffc

Det här är den bästa plattformen jag någonsin har ...

Rated 5,0 out of 5
12/08/2023

Det här är den bästa plattformen jag någonsin har stött på älskar det bortom förklaring 😊😊❤️❤️

Se den ursprungliga recensionen

Algee Keelab

Mycket professionell service

Rated 5,0 out of 5
12/08/2023

Mycket professionell service! Bra kompetens här! Rekommenderad!!

Se den ursprungliga recensionen

Bonnie Yong

Sapphire FUE

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Sapphire FUE. En teknik där du kan få bästa resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Ruaz

Min bror gjorde en hårtransplantation

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Min bror gjorde en hårtransplantation. Han sa att han var mycket nöjd. Det är en referens för dig som vill göra en hårtransplantation. min vän rekommenderade. Han gjorde ett jobb av mycket hög kvalitet.

Se den ursprungliga recensionen

Hakan SÖNMEZ

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan och...

Rated 5,0 out of 5
04/08/2023

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan och jag är mycket nöjd med resultatet och jag rekommenderar det till mina vänner.

Se den ursprungliga recensionen

Emermkr JM ME

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan...

Rated 5,0 out of 5
26/03/2023

Jag gjorde en hårtransplantation för ett år sedan, det är perfekt. Det verkade billigt för mig eftersom de gjorde ett jobb av mycket hög kvalitet. Dr. Jag valde Caymaz, det är en mycket framgångsrik klinik.

Se den ursprungliga recensionen

Mr. Mert

Min mamma hade problem med håravfall...

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

Min mamma hade problem med håravfall, jag undersökte och alla sa att Dr. var den bästa i branschen. De rekommenderade min lärare Erkam CAYMAZ. Han är en mycket omtänksam, kompetent läkare. Han är en respektabel, etisk och hängiven läkare som ger fullt värde för pengarna han får.

Se den ursprungliga recensionen

Gülsen

Jag gjorde en hårtransplantation för ungefär ett år sedan...

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

En vän till mig, som gjorde en hårtransplantation för ungefär ett år sedan, rekommenderade det. Doktor Erkam är expert på sitt område. Han är en vänlig och omtänksam person. Om du ska gå att genomgå hårtransplantationsbehandling rekommenderar jag det.

Se den ursprungliga recensionen

Beytullah Şen

På rekommendation av min vän...

Rated 5,0 out of 5
23/02/2023

På rekommendation av min vän valde jag Dr. Caymaz, han sa att han var mycket nöjd och att han verkligen är en expert på sitt område, jag är mycket nöjd.

Se den ursprungliga recensionen

Muhammet Kaplan

Betygsätt Dr Erkam CAYMAZ in Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse