Clinic Center Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4.7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Clinic Center Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Clinic Center information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Clinic Center?

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 out of 5 stars (based on 1770 reviews)
Excellent83%
Very good11%
Average1%
Poor1%
Terrible4%

Från Australien till Istanbul Mycket trevlig klinik

Rated 5 out of 5
27/11/2023

När jag var i Australien kontaktade jag dig via Facebook och tog så småningom kontakt med en av dina koordinatorer och han var villig att organisera hennes hotellkirurgi och Travel är ett paket.

Se den ursprungliga recensionen

ALBERT SIMONI

Clinic Centre

Rated 1 out of 5
26/11/2023

Denna recension kommer troligen att tas bort, men nåja.

Se den ursprungliga recensionen

DjKirat

Bör stängas av

Rated 1 out of 5
25/11/2023

Bör stängas av. Helt äcklad över hur man blir behandlad. Du har hört talas om cowboybyggare, det här är cowbowkliniken. Allt de gör är att ljuga för dig, ta dina pengar. De bryr sig inte om dig, de får bara dina pengar. Jag skulle hålla mig borta till varje pris.

Se den ursprungliga recensionen

Wayne Coombs

Hemskt

Rated 1 out of 5
25/11/2023

Förskämt. De har tagit deposition för att säkra priset och ändrade avtalsvillkor under tiden. De tvingar dig att genomgå operationen så fort som möjligt och hotar sedan med att förlora deposition. Konsultation via Whatupp? I slutändan om du ändrar dig ignorerar de dig och vägrar ge dig pengarna tillbaka.

Se den ursprungliga recensionen

Ira Miesnikowicz

Från det första meddelandet som skickades till att få...

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Från det första meddelandet som skickades till att få proceduren gjord, kunde jag inte skylla på något av det. De ser verkligen efter dig. Min erfarenhet av dessa var 100 % bättre än min erfarenhet i Storbritannien

Se den ursprungliga recensionen

Emma

Andra besöket i Turkiet med klinikcentrum

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Hela teamet arbetade verkligen hårt för att säkerställa en smidig upplevelse,

Se den ursprungliga recensionen

Lee F

Fantastisk operationsupplevelse

Rated 5 out of 5
22/11/2023

Jag kände mig väldigt väl omhändertagen. Sjuksköterskorna och personalen var mycket vänliga och medkännande. Läkaren gjorde ett bra jobb och jag var mycket välinformerad från början till slut.

Se den ursprungliga recensionen

Mandy Byrd

Från början till slut

Rated 5 out of 5
21/11/2023

Från början till slut var processen väldigt enkel och teamet fick dig att känna dig mycket välkommen.

Se den ursprungliga recensionen

Ali

Var försiktig

Rated 1 out of 5
19/11/2023

Jag skrev först en 5-stjärnig recension som jag blev ombedd att göra när jag kom hem. Jag var fortfarande överväldigad av allt. Clinic Center fick oss att vänta nästan 1 timme på hämtning på flygplatsen och det var tidigt på morgonen. Fick till hotellet inga engelska kanaler och ingen smart-tv för att streama något. Väldigt bråttom tog tag i pengar och fick i princip sedan stå för mig själv. När jag bytte hotell för att kunna återhämta mig med tv var de extremt upprörda över att jag inte skulle tillbringa nästa 3 nätter med dem för 240 euro mer och informerade mig sedan om att jag skulle behöva ta min egen taxi till flygplatsen så jag gick till klinikcenter på morgonen för att få stygn borttagna där mina avlopp hade varit och lämnades utanför för att försöka ringa ner en taxi på en livlig gata eftersom de sa att ingen taxi tillgänglig så jag har tur att jag hade någon med mig som sprang upp och ner gatan försökte pracka en taxi när jag satt i resväskan yr och i smärta fick han äntligen en nästan en timme för att försöka ropa en och vi gjorde precis vårt flyg hem. Hade mycket ont och ingen brydde sig. Eftervården var någon som sms:ade på WhatsApp och bad om bilder och för att ge en bra recension. Vilket jag gjorde men efter att ha reflekterat över behandlingen och inte brydde mig så skriver jag den här recensionen. De har inte följt upp hur jag mår och har precis fått året gjort bara en text det är det!!! Sjukhuset har inga tekokare eller mat du är ensam med ingenting!!! Vänligen överväg att spendera mer hemma och sedan åka på semester eftersom du inte kommer att njuta av att ha ont i ett land som du inte kan se för att du lider. Jag funderade på att få en ansiktslyftning men jag försäkrar er att det inte kommer att vara med dessa. Jag kommer att vänta lite längre få det gjort här och vara i bekvämligheten av mitt eget hem medan jag återhämtar mig med te, mat och tv och när jag är frisk åker jag på semester och inte till Turkiet heller

Se den ursprungliga recensionen

Shan

Det var en underbar upplevelse överlag.

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Det var en underbar upplevelse överlag.

Se den ursprungliga recensionen

Stephanie Eeckhout

Fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Riktigt bra upplevelse från början till slut, och jag kände mig väldigt lugn när jag kom hem från min operation och blev kontaktad direkt när jag återvände till Storbritannien. Alla frågor jag har ställt har besvarats väldigt snabbt. Skulle rekommendera till vänner.

Se den ursprungliga recensionen

Helen Barnham

Bröstförstoring och lyft med klinikcenter

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Allt från den första kontakten med kliniken, konsultationen, resekoordinatorn, hotell, transport, tolk, sjukhus, kirurg, sjuksköterskor, själva operationen, eftervårdsspecialisten har varit helt fantastisk. Det finns inget jag kan fela i min erfarenhet av kliniken.

Se den ursprungliga recensionen

Sam

Betygsätt Clinic Center United Kingdom

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i United Kingdom.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse