Hårtransplantation Malmö

Jämför priser och hitta rätt hårklinik

Att göra en hårtransplantation blir allt vanligare och det kan vara svårt att hitta rätt. Här på vår sida dedikerad till Hårtransplantation Malmö kan du göra en prisjämförelse mellan professionella kliniker. 

Spara upp till 70 %

Få en fri online konsultation innan din hårtranpslantation i Skåne

 

Många lider av håravfall. Orsaken till förlusten av hår kan vara många, exempelvis ålder, sjukdom eller en olycka. Oavsett orsaken till att man tappar hår är det många som vill ha tillbaka sitt tidigare utseende.

En hårtransplantation är en lösning som permanent återskapar håret i ett område. Vi erbjuder dig en fri online-konsultation för hårtransplantation i Skåne eller utomlands. Du kan hos oss känna dig trygg i att ditt ingrepp genomförs av en yrkesskicklig kirurg med den senaste utrustningen. En hårtransplantation innebär att hår tas från ett område på kroppen, donationsområdet, och förflyttas till ett annat område, transplantationsområdet.

Vanligast är att hår tas från nacken, där de flesta har riklig hårväxt, men det går också att ta hår från bröstet. Det vanligaste området att transplantera hår till är huvudets framsida, men även transplantation till ansiktet för en tjockare skäggväxt förekommer.

Topplista med kliniker för hårtransplantation - juli, 2024

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
  • Priser från 19 500
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
  • Priser från 32 000

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
  • Priser från 25 000

Hårtransplantation i Malmö, olika metoder

Vi hjälper dig att hitta en bra hårklinik i Malmö. Klinikernas kvalitet och kunnande varierar självklart. En ständig utveckling sker inom området och olika metoder används. För att få ett bra resultat är det viktigt att transplantationen genomförs av en kunnig kirurg som är expert inom området. Kraven på hygien är stora och utrustningen behöver vara av toppklass. Med oss kommer du till en klinik av yppersta klass.

Det finns två huvudsakliga metoder för hårtransplantation. FUE-metoden innebär att enskilda hårsäckar tas ut och transplanteras till ett nytt område. Tillräckligt många hårsäckar lämnas för att håret fortsatt ska vara täckande i donationsområdet. FUT- eller strip-metoden innebär att en hudremsa tas från donationsområdet. Hårsäckarna lossas sedan från remsan och transplanteras till sin nya plats. Metoden lämnar ett ärr där remsan tas. Med tiden har FUE kommit att bli den vanligaste metoden då den utvecklats och ger ger bäst resultat. Den har också blivit alltmer prisvärd. Hårtransplantation Malmö erbjuder transplantation med FUE, till mycket konkurrenskraftiga priser, både i Malmö och utomlands.

Hårtransplantation Malmö - därför ska du boka genom oss

Inför en hårtransplantation är det mycket att tänka på. Vilket resultat vill du ha och är det realistiskt? Hårtransplantation Malmö ger dig möjlighet till en fri online-konsultation där du får många frågor besvarade. En viktig fråga är var din nya hårlinje ska gå. Gränsen för hur lågt hårfästet kan vara sätts av dina ansiktsmuskler. Genom att rynka pannan ser du fästet för din översta ansiktsmuskel. Det går inte att ha ett hårfäste som är lägre än så. Konsultationen kan också ge svar på hur mycket hår som kan kan transplanteras och vilket resultat du kan förvänta dig.

Vill du göra din hårtransplantation i Malmö kan vi erbjuda det. En transplantation här hemma är det bästa alternativet om du inte vill resa och priset inte har så stor betydelse för dig. Vi kan förmedla kontakt med en hårspecialist i Malmö och ger dig en tydlig prisjämförelse. Vi samarbetar bara med professionella kliniker med hög kvalitet. Det ger dig de bästa förutsättningarna att få ett gott resultat som du kan känna dig nöjd med. Först sker en konsultation där ni går igenom ingreppet. Du får beskriva dina önskemål och får råd kring vad som kan uppnås. Ingreppet görs på en modern klinik av en skicklig kirurg tillsammans med ett kompetent team. Efter ingreppet får du ett återbesök.

Pris för hårtransplantation

Det kan vara svårt att hitta ett bra pris för hårtransplantation. Vi ger dig en jämförelse så att du har möjlighet att se vad en transplantation på en hårklinik i Malmö kostar. Vi kan även erbjuda att göra ingreppet på en klinik utomlands, exempelvis i Turkiet. En hårtransplantation i Turkiet kan vara upp till 70 % billigare. Det ger dig möjlighet att få ett professionellt resultat som är betydligt snällare mot plånboken. Vad som är rätt för dig beror på dina personliga omständigheter och ekonomiska förutsättningar. Behandlingen görs med FUE-metoden både i Sverige och Turkiet. Metoden innebär att hårsäckarna flyttas en och en och ger ett naturtroget resultat, utan ärr.

Vill du genomföra din hårtransplantation i Turkiet kan vi på Hårtransplantation Malmö erbjuda ett komplett paket med resa, boende och behandling. Ingreppet görs på en toppmodern klinik av en kirurg med stor teknisk skicklighet. FUE-metoden används vilket ger ett gott och naturtroget resultat. En engelskspråkig kontaktperson finns alltid till hands för att undvika språkförbistring. Turkiet är ett mycket bra alternativ för dig som vill genomföra en behandling till ett förmånligt pris.

Få en gratis konsultation från en rekommenderad hårklinik.

Hårtransplantation Malmö - att tänka på

Det är ett stort beslut att genomgå en hårtransplantation. Vi på Hårtransplantation Malmö vill ge dig en lyckad behandling som du blir nöjd med. Det gör vi genom att samarbeta med bra kliniker lokalt i Malmö och utomlands. Vårt råd till dig är att du börjar med att fylla i vår ansökan för att få en prisjämförelse. Du får därigenom ett bra underlag att utgå från när du ska välja klinik. Det ger dig möjlighet att fundera på var du vill genomföra ingreppet, utifrån dina personliga förutsättningar och vilket pris som passar dig. När du har bestämt dig hjälper vi dig att boka tid för besök och behandling. Nedan har vi listat några viktiga punkter att tänka på inför en lyckad hårtransplantation.

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse