Hårtransplantation pris

Jämför ledande klinikers priser för hårtransplantation, från €1750

NÄR VILL DU ATT DIN BEHANDLING SKER?

Please select your age group first.

GRATIS HÅRAVFALLSBEDÖMNING INOM 60-120 MINUTER

Låt ett av våra partnersjukhus (av hälso- och kvalitetsskäl har vi valt att främst ha sjukhus som partners) kostnadsfritt utföra en personlig håravfallsbedömning, värd € 250.
På vilket språk föredrar du att din håravfallsbedömning sker?
Select a language first

ÄR DU MAN ELLER KVINNA?

Please select your gender first.

HUR GAMMAL ÄR DU?

Please select your age group first.
Please select your age group first.

ÄR DET HÄR DIN FÖRSTA HÅRTRANSPLANTATION?

Please select if this is your first hair transplant.
Please select if this is your first hair transplant.

LADDA UPP 4 BILDER PÅ DITT HÅR

Vi behöver se fram, bak och från båda sidorna
Klicka för att ladda upp
Field is required!

Perfekt, nu har vi allt vi behöver för bedömningen samt erbjudanden från kliniker

Vänligen fyll i dina uppgifter så vi kan börja förbereda din bedöming och dina första erbjudanden
Enter your name.
Ange din email
Ange ort
  • Sverige (+46)
  • Sverige (+46)
  • Other (+xx)
Field is required!
Ange ett korrekt mobilnummer
Ange ett korrekt mobilnummer
Genom att klicka på skicka så godkänner du vår integritetspolicy .

Vad kostar en hårtransplantation?

Här kan du jämföra priser från hårtransplantationskliniker med legitimerad och kunnig medicinsk personal. Fyll i formuläret för att få en fri konsultation och uppgifter om pris för hårtransplantation. Vi förser dig med prisuppgifter från flera kliniker så att du snabbt får en god översikt över kostnaden för en FUE-behandling och andra metoder.

Spara tid

Att kontakta kliniker på egen hand kan vara en tidskrävande process med frågor som måste besvaras. När du fyller i formuläret här på sidan behöver du endast besvara varje fråga en gång. Vi förmedlar sedan svaren till rekommenderade hårtransplantationskliniker, något som innebär att du sparar tid.

Utvalda kliniker

Snabb bokning

Legitimerad personal

All-Inclusive

Hårtransplantation utomlands med all-inclusive

I klinikernas pris för hårtransplantation i Turkiet inkluderas allt. Alla kostnadsförslag för hårtransplantationer utomlands är all-inclusive. Det innebär att du kan välja mellan olika alternativ som passar din budget. Samtliga paket inkluderar hotell, flyg och transfer till och från flygplatsen. Om du vill sätta extra guldkant på tillvaron i samband med en hårtransplantation så erbjuder våra samarbetspartners premium-alternativ.

Engelskspråkiga kontaktpersoner är tillgängliga under hela din vistelse. De säkerställer att alla delar av din resa och de medicinska procedurerna går smidigt. På så sätt slipper du råka ut för språkförbistringar eller andra problem.
Hårtransplantation ikon

Innan avresa

Ta emot prisförslag för hårtransplantation från olika kliniker. När du valt en hårklinik genomförs en gratis konsultation. Alla kontakter sker med professionella och seriösa aktörer. Vi säkerställer att du kommer i kontakt med kliniken direkt, utan mellanhänder. När du gjort ditt val bokar vi in en behandlingstid som passar dig.

Hårtransplantation ikon

Resan

Om du bokar en hårtransplantation i Istanbul så tar vi hand om allt. Våra medarbetare bokar flygbiljetter och en chaufför väntar på dig vid flygplatsen och tar dig till ditt hotell med den VIP-transport som ingår i vårt pris för hårtransplantation i Turkiet.

Hårtransplantation ikon

På plats

Vi tar hand om alla transporter till och från hårkliniken under de dagar som du befinner dig utomlands. För att du ska få en behaglig upplevelse på plats så bor du på ett fint hotell och alla transporter sker med så kallad VIP-transfer.

Hårtransplantation ikon

När du kommit hem

Efter din behandling säkerställer vi i samråd med din kirurg att du får med dig produkter hem, såsom rätt schampo för en korrekt eftervård.

Välj en metod för hårtransplantation som passar din budget​

Förutsättningarna för en hårtransplantation är individuella och beror på hur omfattande dina problem med håravfall är. Andra faktorer som är avgörande är hårfärg och hårkvalitet. I beräkningen av priset bör alltid en uppskattning av hur lång tid en operationen tar ingå. FUE-metoden innebär att hårsäckarna tas ut var för sig. Det beräknade antalet grupper av hårsäckar är individuellt. Även vid tekniker som DHI- eller Strip-metoden varierar ditt pris för hårtransplantation beroende på hur omfattande behandlingen är. När du hör av dig till oss sätter vi dig i kontakt med kliniker som ger dig kostnadsförslag utifrån dina specifika förutsättningar.

Ditt pris på hårtransplantation beror på valet av hårklinik

Priset på en hårtransplantation avgörs även av vilken klinik du väljer. Vi hjälper dig att jämföra priser från hårkliniker utifrån dina specifika förutsättningar och de förväntningar du har på resultatet. De prisuppgifter som vi vidarebefordrar kommer endast från kliniker med erkänt duktiga kirurger och operationsteam. Det är viktigt att du ska kunna ha förtroende för den klinik där hårtransplantationen ska ske. Vi sätter dig i kontakt med rekommenderade kliniker som tillämpar en fast kostnad för hårtransplantation, och du slipper överraskningar.
Tunnhårig man

Priser på hårtransplantation i olika länder

Valet av land för din hårtransplantation har stor inverkan på priset. Här har vi sammanställt en jämförelse mellan olika länder.

Topplista Land Pris för hårtransplantation
1
Turkiet
17 500 - 65 000 kr.
2
Litauen
19 550 - 75 000 kr.
3
Polen
22 000 - 85 000 kr.
4
Sverige
30 000 - 140 000 kr.
5
Danmark
30 300 -150 000 kr.

Vanliga frågor om priser för hårtransplantationer

Håravfall kan upplevas som besvärande och många som drabbas brukar spara till en transplantation av hårsäckar. Det finns dock flera olika sätt att finansiera och sänka sitt pris för hårtransplantation.

Idag finns det en mängd olika aktörer som erbjuder hjälp med finansiering inför en hårtransplantation. Kliniker samarbetar ibland med olika aktörer för att erbjuda villkor som räntefria lån och uppdelningar av betalningar . Om du väljer att låna till en hårtransplantation så är ett generellt råd att alltid läsa det finstilta och verifiera den effektiva räntan. Det finns långivare som specialiserat sig på kosmetiska operationer och de har lång erfarenhet av att låna ut pengar till den här typen av behandlingar.

En hårtransplantation i Sverige faller in under kosmetisk kirurgi och därför träder inte Försäkringskassan in och finansierar ingreppet. Den som har håravfall som orsakar ett psykiskt lidande erbjuds i första hand en peruk. Den årliga kostnaden för denna uppgår till 4000 kronor. Privata försäkringar och den offentlig sjukvården brukar inte finansiera hårtransplantationer.

Ett pris för hårtransplantation varierar beroende på vilket land som proceduren utförs i. I Europa har Turkiet kommit att bli en ledande destination för män och kvinnor som söker prisvärda hårtransplantationer. I alla länder i Europa betalas moms på skönhetsingrepp. Anledningen till lägre priser utanför Sveriges gränser är att löner och skatter ofta ligger på en lägre nivå. En annan anledning till att pris för pris för hårtransplantation i Turkiet är fördelaktigt är även den stenhårda konkurrens som råder om kunderna. Landet har ett stort antal skickliga kirurger som specialiserat sig på hårtransplantationer med FUE-metoden och andra kosmetiska behandlingar. Utbudet bidrar till en konkurrens som innebär att kostnadsläget är mycket fördelaktigt för kunderna.

Faktorer som påverkar ditt pris för hårtransplantation

När du begär in pris för hårtransplantation är konsultationen alltid gratis. Flera faktorer spelar in i prisjämförelsen:

  • Valet av metod påverkar priset. Så kallade kombinationsbehandlingar, där exempelvis FUE- och Strip-metoden används kostar mer då proceduren blir längre.
  • Du bör även vara medveten om att det antal hårsäckar som ska transplanteras är avgörande för priset.
  • Vissa perioder benämns som lågsäsong i branschen, ibland kan det under dessa perioder vara billigare att genomgå en hårtransplantation.
  • Hårtransplantationens pris beror på i vilket land du väljer att genomföra den i. Kosmetiska ingrepp är billigare i Turkiet.

Kontakta oss via WhatsApp, Messenger eller Telegram