Pure Line Clinic Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Pure Line Clinic Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Pure Line Clinic information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Pure Line Clinic?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 13 reviews)
Excellent92%
Very good8%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Los Angeles till Istanbul

Rated 5 out of 5
22/06/2023

Jag åkte till Istanbul och var överväldigad av mängden kirurgval. Jag bestämde mig för att välja mellan 20 resultat på Google, minskade det till 8 på grund av påhittade recensioner. Kollade upp en video med de 4 nackdelarna med hårtransplantationsoperationer i Istanbul, vilket också var en användbar video, som gjorde att jag kunde begränsa den till 4, varav en var Pure line. Min tolk/konsult Selim var väldigt transparent och informativ, han svarade på alla mina frågor och gav mig även information som var försäljningsargument för att välja Pure line. Den största var att jag bara skulle ha en läkare och en assistent som genomförde operationen. Detta team från "boutique"-kliniken var mycket hjälpsamma och informativa och efter en vecka såg jag redan lovande resultat. Det har gått en månad och jag är nöjd med framstegen. Jag är en riktig kund, om du har några frågor, lmk så ska jag ge dig min insikt om min erfarenhet. Helt nöjd än så länge, uppdaterar snart!

Se den ursprungliga recensionen

Angel Camus

Fantastisk klinik och fantastiskt team!

Rated 5 out of 5
01/03/2023

Jag hade min HT i mars 2022 och den övergripande erfarenheten var bra från bokningen, transfer (flygplats till hotell till sjukhus). Det finns bara några mindre hicka som att jag lämnade fel hotell vid min ankomst, mitt hotellboende ändrades kort (1 vecka före HT) och slutade med ett inte så bra boende förutom att allt gick bra. Selim-HT-samordnaren var mycket hjälpsam med att svara på alla mina frågor och oro han vägledde mig under hela processen och gav mig även omedelbart råd med min eftervård.

Se den ursprungliga recensionen

Mr Dennis Dela Cruz

Jag kan inte säga tillräckligt mycket om Pure Line

Rated 5 out of 5
23/09/2022

Jag kan inte säga tillräckligt mycket om vården och behandlingen jag har fått från Pure Line Clinic. All personal är symbolen för professionalism och exceptionell kundfokuserad omvårdnad. De tog hand om all logistik, det betyder att du inte behöver oroa dig för hotellet och transporten. Du kommer att få ett 5-stjärnigt hotell för hela din vistelse och en komplett hämtningsservice från flygplatsen till hotellet och kliniken kommer att tas om hand. Selim kommer personligen att finnas där för att svara på alla dina frågor.

Se den ursprungliga recensionen

Mark Grove

Rekommenderas varmt.

Rated 5 out of 5
06/03/2022

Perfekt service, mycket bra behandling, perfekt resultat.

Se den ursprungliga recensionen

Sebastian Freitag

Min erfarenhet var god.

Rated 4 out of 5
25/01/2022

Jag är mycket imponerad av Pure Lines professionella inställning. Jag gjorde nyligen en FUE-hårtransplantation i Istanbul den 25 april 2021. Jag blev mycket imponerad av hur jag togs om hand av kliniken och Selim. De är mycket pålitliga och professionella. Jag önskar att eftervårdspaketet också ingick i all inclusive-priset.

Se den ursprungliga recensionen

Joseff Kunt

Resultatet är perfekt hittills.

Rated 5 out of 5
22/01/2022

6 månader hittills sedan jag gjorde min procedur och resultaten har vida överträffat mina förväntningar. Jag kan inte vänta på att se det slutliga resultatet om 6 månader till.

Se den ursprungliga recensionen

Stefan Birk

Jag skulle definitivt rekommendera det.

Rated 5 out of 5
08/01/2022

Gjorde ett sista minuten-beslut fem och en halv månad innan mitt bröllop att få detta gjort. Från min konsultation till dagen med Pure line clinic som jag hade min procedur var de väldigt öppna och ärliga att jag kanske inte fick de resultat jag önskade på dagen för mitt bröllop. Jag gifte mig för fyra veckor sedan och jag kunde inte vara lyckligare. Jag önskar att jag hade gjort det här i tjugoårsåldern. Några timmars obehag, mer än värt det.

Se den ursprungliga recensionen

Thomas Hennighausen

Mycket professionellt

Rated 5 out of 5
16/05/2021

Mycket professionellt, lugnt och med tålamod team för sina patienter. Jag var mycket nöjd och rekommenderar honom varmt. Medicinska teamet är mycket trevliga och hjälpsamma. Önskar er alla lycka till som jag (:

Se den ursprungliga recensionen

Kristian

Fantastiskt älskade det här stället fick verkligen...

Rated 5 out of 5
10/05/2021

Amazing älskade det här stället fick verkligen de resultat jag förväntade mig .bra personal alla var riktigt trevliga proceduren var väldigt enkel och snabb. Jag återhämtade mig helt på två veckor. Jag skulle starkt rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

Irfan Yazdani

Min erfarenhet av Pure Line Clinic …

Rated 5 out of 5
25/04/2021

Min erfarenhet av Pure Line Clinic var mycket trevlig. Från början gjorde patientrådgivaren processen enkel från det att jag gjorde min förfrågan om deras tjänster till att konsultera med läkaren och mejla mig ett förslag. Jag kände mig bekväm med mitt beslut att välja Pure Line Clinic eftersom patientrådgivaren var väldigt lyhörd och fick mig svar på mina frågor väldigt snabbt. All hennes hjälp fortsätter från det att jag bokade mitt flyg tills jag lämnade Istambul. Min tid i Turkiet var trevlig och jag fick bra service att gå fram och tillbaka till kliniken för min hårtransplantationsprocedur, tvättning och resa tillbaka till flygplatsen. Jag kände mig säker, säker och välkomnade hela personalen var hjälpsam och vänlig. Det fanns en tolk som gjorde ett jättebra jobb. Hotellet var ett 5-stjärnigt modernt och lyxigt. Jag är mycket nöjd med min erfarenhet och jag ser fram emot mina fortsatta resultat. Jag reste med en vän som fick sitt gjort på en annan klinik när jag dök upp med honom, läkarna från hans klinik ville titta på min och komplimenterade hur bra jobb Pure Line Clinic gjorde, vilket betyder mycket.

Se den ursprungliga recensionen

Alfie

Mycket bättre än jag förväntade mig

Rated 5 out of 5
21/04/2021

Jag har letat efter en hårtransplantationsklinik där jag kan lita på mig själv i några månader. Jag har en vän till mig gjort en hårtransplantation tidigare på Pure Line Clinic och jag gillade verkligen resultatet. Det har gått 4 månader och jag är mycket nöjd med intresset och relevansen. Teamet är verkligen professionellt. De hjälpte mig med allt. Jag rekommenderar det till alla.

Se den ursprungliga recensionen

Carl Milton

Utmärkt service av hög kvalitet från början till slut

Rated 5 out of 5
11/04/2021

Utmärkt service av hög kvalitet från början till slut. Rekommenderar starkt till alla som funderar på att göra en hårtransplantation i Turkiet. Personalen är fantastisk och verkligen professionell. Jag är mycket nöjd med min operation och boendet var utmärkt mycket rent och all personal var så vänliga och hjälpsamma att jag inte kunde skylla på någonting.

Se den ursprungliga recensionen

Jonathan Castro

Betygsätt Pure Line Clinic Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse