Klinik omdöme

Omdöme New Hair Clinic

icon

Recension av kliniken som var först med STRIP-metoden i Sverige

New Hair Clinic betyg

3.4/5

3.4/ 5.0

New Hair Clinic recension sammanfattning

Grundaren av New Hair Clinic, Thomas Ribohn, tog med sig STRIP-metoden till Sverige när han öppnande kliniken 1992. Sedan 2004 utför man även hårtransplantationer med FUE-metoden. I dagsläget kan man utföra 3000 FUE per dag, det är en hög siffra. De som arbetar hos kliniken har minst fyra års erfarenhet som hårtekniker. Något som väger negativt i vårt omdöme om New Hair Clinic i Lund är att man inte namnger de läkare som genomför hårtransplantationerna. Många som vänder sig till kliniken önskar en konsultation med ägaren Mats Ingers, och vi rekommenderar att du som funderar på att anlita kliniken verifierar vilken läkare som kommer vara ansvarig.

Metoder

Så går en hårtransplantation hos New Hair Clinic i Lund till

En stor fördel hos New Hair Clinic är att ägaren, Mats Ingers, erbjuder patienterna ett paketpris som inkluderar en övernattning på kliniken natten innan ingreppet, något som är ovanligt vid hårtransplantation i Stockholm och andra orter i Sverige. Det finns även möjlighet att ta med sällskap och övernatta i ett dubbelrum. Patienten fastar från midnatt och väcks vid sjutiden för att duscha inför operationen, denne får även medicin i förberedande syfte. Under själva hårtransplantation används lokalbedövning. New Hair Clinics team använder ett instrument för att göra kanaler för håret genom att genomföra en så kallad jackning. Håret som placeras i kanalen kommer sedan växa i den riktning som jackingen utfördes.

När transplantationen är färdig och området rengjort får patienten sova en natt på kliniken. Dagen efter tas det skyddande bandaget av och den ansvarige läkaren genomför en efterkontroll. Patienten får sedan med sig en eftervårdsplan hem. Två veckor efter hårtransplantationen kontaktas patienten av kliniken, och kontakten upprepas sedan ett år efter ingreppet. Däremellan är medarbetarna tillgängliga för att svara på frågor via telefon eller e-post.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Tidigare kunders upplevelser av hårtransplantationer hos New Hair Clinic

Vi har scannat nätet för att hitta omdömen om New Hair Clinic på forum som Lookgood, Trustpilot och Flashback. Vi har även tittat på före och efterbilder från transplantationer hos kliniken. Det finns kunder som varit missnöjda med ärrbildning efter hårtransplantationer, men till klinikens försvar var detta innan man började använda 0,8 millimeters punchar.

Majoriteten av de som lämnat New Hair Clinic omdöme är relativt positiva. De har framförallt goda omdömen om bemötandet hos New Hair Clinic i Lund som är vänligt och tillmötesgående. Kliniken ger ett professionellt intryck då man nekar alltför unga kunder att transplantera håret. Precis som i vårt omdöme om Poseidonkliniken hade vi dock gärna sett en större transparens kring klinikens pris för hårtransplantation på deras hemsida. Transparens ökar kundernas tilltro.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Avsaknaden av garantier drar ner vårt slutbetyg av New Hair Clinic. Man konstaterar att resultatet aldrig kan garanteras på grund av faktorer på individnivå. Däremot erbjuder man en dialog och planering av åtgärder i det fall patienten skulle bli missnöjd.

30 000 kronor är ett normalt utgångspris för en hårtransplantation i Sverige. I jämförelse med det prisläge som tillämpas vid hårtransplantation i Turkiet ligger kliniken relativt högt.

Kliniken erbjuder snabbt kostnadsfria konsultationer på kliniken i Lund. Det är även möjligt att boka in konsultationer i Göteborg och Stockholm.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse