Hairtec Haarkliniek Omdöme

Klinikens betyg
4,8
Rated 4,8 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Hairtec Haarkliniek Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Hairtec Haarkliniek information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Hairtec Haarkliniek?

4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 out of 5 stars (based on 33 reviews)
Excellent94%
Very good3%
Average0%
Poor0%
Terrible3%

För de små bitarna hjälper.

Rated 5,0 out of 5
08/12/2023

För de flesta män med "riktig" skallighet kommer det att vara konstigt att jag har gjort något med mitt hår. Till exempel, under min behandlingsdag pratade jag med en kollega som var under behandling som sa till mig: men du har nog hår, eller hur?!? Varför går du igenom allt detta elände för bara den lilla biten?

Se den ursprungliga recensionen

Dennis Von Dutch

Hairtec är bra!

Rated 5,0 out of 5
07/12/2023

Jag ger sällan recensioner, men jag gillar att göra ett undantag för dem. Min erfarenhet av Hairtec är oerhört positiv. Mycket professionell klinik med supervänliga människor. Den första konsultationen, själva ingreppet och efterbehandlingen har hittills gått bra. De vet mycket väl vad de gör och finns alltid där för att hjälpa dig. Jag kan bara rekommendera Hairtec. Du förtjänar maximal poäng från mig. Ni är ett topplag… Keep up the good work! 🥂🍾👍

Se den ursprungliga recensionen

Declercq Michel

Rekommenderas absolut

Rated 5,0 out of 5
02/12/2023

Jag har haft mycket håravfall och haft ett samtal med en trevlig dam om mina möjliga alternativ. Hon rekommenderade PRP-receptorn och jag följde den. Jag märker definitivt stor skillnad eftersom mitt hår är mycket fylligare nu.

Se den ursprungliga recensionen

Martine Bastiaans

Pico Bello

Rated 5,0 out of 5
27/11/2023

6 månader sedan fick jag min hårtransplantation utförd av dessa toppartister. Från A till Ö var tjänsten fantastisk. Och nu har jag redan mer hår än jag har de senaste tio åren.

Se den ursprungliga recensionen

Hans van Santen

Perfekt service och resultat

Rated 5,0 out of 5
25/11/2023

För ett år sedan letade jag efter en hårklinik som kunde förverkliga min önskan. Jag har varit på flera hårkliniker och tagit ett beslut baserat på rykte, teknik och prissättning. Till slut föll valet på Hairtec och jag har inte ångrat det ett ögonblick.

Se den ursprungliga recensionen

Peter de Lange

Säg under behandlingen att du måste betala extra

Rated 1,0 out of 5
18/11/2023

2 månader sedan för ett intag hos ägaren. Förklarade att det upphöjda hårfästet behövde korrigeras.

Se den ursprungliga recensionen

hak Amajoud

Alla förutsägelser gick i uppfyllelse.

Rated 5,0 out of 5
10/11/2023

Alla förutsägelser gick i uppfyllelse.

Se den ursprungliga recensionen

Stijn

Ett fantastiskt team

Rated 5,0 out of 5
10/11/2023

Ett fantastiskt team! Mycket vänlig och omtänksam.

Se den ursprungliga recensionen

Gast

Hairtec Top clinic!

Rated 5,0 out of 5
03/11/2023

Efter en trevlig och bra konsultation valde jag hairtec. Fräscht utseende och bra mottagande. Jag hade några tvivel och frågor efter konsultationen och de besvarades snabbt, även i söndags!!

Se den ursprungliga recensionen

Ray Dewinter

Mycket bra mottagande och vägledning!

Rated 5,0 out of 5
29/10/2023

Mycket bra mottagande och vägledning!

Se den ursprungliga recensionen

Jackers

Kunde inte bli bättre! Vilka fantastiska killar 😇❤️

Rated 5,0 out of 5
26/10/2023

Resultatet är jättebra!

Se den ursprungliga recensionen

Lambertus

Professionell

Rated 5,0 out of 5
26/10/2023

Bra vård, mycket professionell, hårfästet mycket naturligt. Efter lång research valde jag denna klinik.

Se den ursprungliga recensionen

SLT

Betygsätt Hairtec Haarkliniek Netherlands

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Nederländerna.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse