HairNeva - DRGO Omdöme

Klinikens betyg
4,9
Rated 4.9 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

HairNeva - DRGO Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

HairNeva - DRGO information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om HairNeva - DRGO?

4,9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 190 reviews)
Excellent97%
Very good2%
Average0%
Poor0%
Terrible1%

Var på PRP igår och det var väldigt trevligt

Rated 5 out of 5
27/11/2023

Det var väldigt trevligt på PRP igår. Teamet är väldigt hårt arbetande och mycket vänligt. Riktigt bra 🙌

Se den ursprungliga recensionen

Kadir Helvaci

Det bästa av det bästa för hårtransplantation

Rated 5 out of 5
24/11/2023

Det bästa när det gäller hårtransplantation men de gör även andra estetiska operationer. Från att ha tagit kontakt med Michael som talar franska till att du återvänder till Frankrike är allt perfekt, vi hämtar dig på flygplatsen vi tar dig till Mariott lägenhetshotell och allt är planerat, det är inte fabriken Michael kommer alltid att vara där för att följa med dig, för min del dhi om 2 dagar med mer än 6000 transplantat dermojet anestesi det går riktigt bra michael kommer att ta dig på en liten rundtur i staden, återvänd till Frankrike på toppen + uppföljning efter operation uppenbarligen är teamet underbart, omtänksamt och uppmärksamt efter 2 dagar resultatet är redan väldigt naturligt, frontlinjen är på topp och jag håller redan på att läka utrustningen som används är av den senaste tekniken om du har några frågor om min vistelse förklarar jag gärna allt för dig hur det går till från A till Ö kan du skicka ett mail till mig så svarar jag dig på philippeanselintarbesatgmail .com, min vistelse skedde från kl. 20 till 23 november och jag är väldigt nöjd eftersom jag i starten var ganska spänd

Se den ursprungliga recensionen

Philippe ANSELIN

Det var en fantastisk upplevelse

Rated 5 out of 5
23/11/2023

Det var en fantastisk upplevelse. Mitt hår är som nytt. Tjänsten är stor. Alla är så vänliga. Mycket trevliga människor. Mycket bra jobbat. Tack Hairneva

Se den ursprungliga recensionen

Mohamad M

Jag fixade mitt hår för ungefär 4 månader sedan...

Rated 5 out of 5
20/11/2023

Jag gjorde mitt hår på Hairneva i Istanbul för ungefär fyra månader sedan och jag var riktigt nöjd. Jag blev verkligen mycket välkommen och bemött mycket väl. Mycket bra anställda och rekommenderas varmt. Tack för allt 🙏🏽

Se den ursprungliga recensionen

Burak Yıldırım

Tanyel Revan hårtransplantation

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Det här var en så enkel process. De pratade mig genom processen och vägledde mig. Proceduren tog inte för lång tid och jag var väldigt bekväm och avslappnad tack vare doktorerna och sjuksköterskorna. Det är nästan 10 dagar och min hårtransplantation ser redan bra ut och sårskorpan har skalat av sig själv. Jag kan inte vänta med att få mitt jämna hårfäste. Tack!

Se den ursprungliga recensionen

Tanya

Jag rekommenderar hairneva!

Rated 5 out of 5
17/11/2023

Jag rekommenderar hairneva för din hårtransplantation! Wow!! En fantastisk upplevelse, både att kontakta teamet om hur det fungerar, eventuella tvivel man kan ha, etc. samt allt stöd för transplantationen och hotellet.

Se den ursprungliga recensionen

Remy Candeiller

Absolut över alla förväntningar

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Absolut över alla förväntningar. Jag fick hjälp hela tiden av läkaren (Michael Karim).

Se den ursprungliga recensionen

Joseph Fenech

Professionellt team

Rated 5 out of 5
16/11/2023

Professionellt team, anställda är extremt framgångsrika. Jag gillade det väldigt mycket och jag var nöjd. Jag rekommenderar det till alla. Det har gått 10 dagar sedan jag gjorde det och allt går väldigt bra nu. Tack Hairneva

Se den ursprungliga recensionen

İbrahim A

Jag skulle till 100 % rekommendera hairneva

Rated 5 out of 5
15/11/2023

Jag skulle till 100 % rekommendera hairneva. De är väldigt vänliga. Och hjälper alltid gärna till. Baris och sevil hanim är väldigt bra de hjälper mig och gjorde den här resan väldigt enkel och trevlig. Jag kommer att rekommendera hair neva till alla i Storbritannien!

Se den ursprungliga recensionen

Eddy Eddy

Hej Suzammen

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Kära Hairneva Team Först och främst vill jag tacka alla teammedlemmar. Ni behandlade mig alla så bra. Ni var alla väldigt trevliga och hjälpsamma. Barış tog hand om mig för några veckor sedan och gav mig många användbara tips.

Se den ursprungliga recensionen

Tuncay Yasar

Jag var på Hairneva den 31, 23 oktober och...

Rated 5 out of 5
09/11/2023

Jag var på Hairneva den 31, 23 oktober och gjorde en hårtransplantation och bara innan dess hade jag fått mycket information och tittat på videor och fortsatte att leta efter nya partners och läser recensioner. Till slut bestämde jag mig för Hairneva Operationen var lite påfrestande för mig, men det varierar från person till person och eftersom jag har problem med axlar och nacke så var det ansträngande och obehagligt för mig vid ett visst tillfälle. Men det viktiga är att jag uthärdade det till slut och kom över det 🙏🏼💪🏼Jag hade fortfarande injektionen med medicin som man kommer in i hårbotten, svullnar senare i pannan och sprids över dagarna i ansiktet och i slutet under ögonen, men det är normalt. Det gick över efter 7-8 dagar. Jag är nöjd med resultatet, även många andra på gatan sa att det ser väldigt bra ut och perfekt linje på mig och det är också överallt, jag känner till och med några vänner som sa det till mig och det är inte samma sak för alla Roots och hur mycket hår du fortfarande har på huvudet och såklart vem som gör operationen…Men Hairneva gjorde ett väldigt bra jobb, får se hur jag ser ut om några månader och hur det hela kommer att utvecklas, jag är spänd på det! Det som är viktigt är att du är nöjd i slutändan och om det verkligen är värt det eftersom vissa måste göra en hårtransplantation två gånger eftersom de har mer håravfall annars blir det bara hälften så fullt så var välinformerad och om du har mycket håravfall eller är halvskallig så rekommenderar jag dig att göra detta två gånger, för jag känner personligen folk som har gjort det så och då blev det perfekt 🙂 Jag rekommenderar definitivt Hairneva, en av de bästa i Europa ✊🏼 Jag skulle kunna göra det senare om 3-6 månader i förväg och dela bilder om någon vill.

Se den ursprungliga recensionen

Tayfun Tolay

Det var fantastiskt 👍

Rated 5 out of 5
03/11/2023

Det var fantastiskt 👍

Se den ursprungliga recensionen

barber ADAM

Betygsätt HairNeva - DRGO Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse