Forever Clinica Omdöme

Klinikens betyg
4,7
Rated 4,7 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

Forever Clinica Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

Forever Clinica information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om Forever Clinica?

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 out of 5 stars (based on 21 reviews)
Excellent86%
Very good9%
Average0%
Poor0%
Terrible5%

Jag vill säga allt gott om kliniken. Den första är underbara kirurger och ett individuellt förhållningssätt. Under den postoperativa perioden var de i kontakt med mig och stöttade mig i alla frågor

Rated 5,0 out of 5
19/12/2023

Jag vill säga allt gott om kliniken. Den första är de underbara kirurgernas individuella tillvägagångssätt. Under hela den postoperativa perioden var de i kontakt med mig och stöttade mig i alla frågor. Jag är mycket nöjd med resultatet och alla medarbetares inställning till patienterna.

Se den ursprungliga recensionen

marcel maxim

Jag var mycket nöjd med organisationen från...

Rated 4,0 out of 5
18/12/2023

Jag var mycket nöjd med organisationen från början till slut, transfer, tid, hotell, särskilt stödet och uppmärksamheten från mina assistenter, alltid där, alltid i kontakt.

Se den ursprungliga recensionen

Tatjana Koch

Hej, jag kom till Istanbul för att...

Rated 5,0 out of 5
30/11/2023

Hej, jag kom till Istanbul på Forever Clinic, jag gjorde det första hårimplantatet, jag var väldigt nöjd, sedan kom jag för magreduktionen. Eftersom vi har problem med diabetes hade jag operation. Jag tackar alla från djupet av mitt hjärta, båda ingreppen hade lycka till, tack till hela teamet och jag rekommenderar med förtroende till alla

Se den ursprungliga recensionen

Ion Florin Iosif

Jag kom till Istanbul till forever-kliniken...

Rated 5,0 out of 5
30/11/2023

Jag kom till Istanbul till forever-kliniken för magkrympning för 7 månader sedan, jag är väldigt nöjd med operationen, plus att jag också fick ett hårimplantat, allt gick normalt och bra, människor är mycket välkomnande och förstående, jag rekommenderar forever clinic med största förtroende, tack

Se den ursprungliga recensionen

Adriana Top

Mycket välorganiserat

Rated 4,0 out of 5
18/11/2023

Mycket välorganiserat, perfekt support och lojala priser. Det är bara synd att vissa sjuksköterskor verkar omotiverade och likgiltiga. I övrigt toppprestationer inklusive eftervården. Med vänlig hälsning, tack.

Se den ursprungliga recensionen

Susanne Vanneuss

Tack för all uppmärksamhet...

Rated 5,0 out of 5
16/11/2023

Tack för all uppmärksamhet som gavs under operationen

Se den ursprungliga recensionen

Elena Neata

Jag är extremt nöjd med håret...

Rated 5,0 out of 5
26/09/2023

Jag är extremt nöjd med hårtransplantationen som jag gjorde på Forever Clinica. Det tunna och förlusten av mitt hår störde mig och jag bestämde mig för att vidta åtgärder för att fixa denna situation. Specialisterna på kliniken vägledde mig steg för steg och var extremt noggranna och professionella under ingreppet. Resultaten var överraskande! Mitt hår ser fylligare och mer naturligt ut. Jag känner mig säkrare tack vare kvaliteten på tjänsten som tillhandahålls av Forever Clinica och läkarnas expertis. Jag rekommenderar denna klinik till alla hårtransplantationskandidater.

Se den ursprungliga recensionen

Edward Pope

svart affär livsfara

Rated 1,0 out of 5
10/07/2023

Kontantpengar. Du ber dem om en Fra. Och de säger ja. När de har det tar de det till hotellet/sjukhuset. Alla ljuger. Sista dagen kommer och de ger dig som en följesedel och den återspeglar inte all service. Du klagar på det och de säger till dig "om du vill ha fra. Det är 25% dyrare. De gör inte allt de lovat och du har en fruktansvärd tid. De tar betalt för produkter av lägre kvalitet än den avtalade. Om något händer (vilket hände Sjukhuset där du opereras, kliniken, personalen… Om du går till polisen kommer de inte att hjälpa dig och du kan inte anmäla eller lämna in en skadeanmälan eftersom de kommer att förneka det. Det är mycket hårt Du betalar en förmögenhet De gör Vad de vill, de ger dig inget dokument som speglar vad du har kontrakterat och ännu mindre om operationen Du återvänder hem med hopp om att inte få allvarliga konsekvenser, utan pengar eller förkylning. Att haka på dem och ta dem till domstol. De ger dig aldrig tillbaka pengarna. De säger till dig att du redan visste hur det går. Att för de pengarna kunde du inte förvänta dig en faktura eller ett dokument. Berätta för dem. Don Gå inte och operera dig i Istanbul.

Se den ursprungliga recensionen

Enrique

Jag fick tillbaka mitt självförtroende...

Rated 5,0 out of 5
10/06/2023

Jag opererades bröstlyft på Forever Clinica och jag är mycket nöjd med resultatet. Med tiden började jag uppleva hängande och förlust av elasticitet i mina bröst och detta störde mig. Erfarna kirurger på kliniken var mycket intresserade av mig och förstod mina förväntningar. Efter operationen fick mina bröst ett stramare, yngre och naturligt utseende. Mitt självförtroende är tillbaka och jag mår bättre. Tack vare Forever Clinicas kvalitetsservice och expertteam.

Se den ursprungliga recensionen

Kate Oliver

Jag slår fetma

Rated 5,0 out of 5
01/05/2023

Hej, jag heter Marcus och jag vill tacka den här kliniken för att ha hjälpt mig att nå mina viktminskningsmål. Jag har kämpat med fetma i flera år och försökt allt för att gå ner i vikt men inget fungerade. Det var då jag bestämde mig för att göra en överviktsoperation och jag är väldigt exalterad över detta beslut. Det kliniska arbetet, sjuksköterskor, dietist och läkare som tog hand om mig under hela processen var utmärkt. Efter operationen besökte teammedlemmar mig många gånger och informerade mig om mitt tillstånd. Jag kände mig trygg som om jag hade en familjemedlem med mig. Nu känner jag mig friskare än någonsin och skulle rekommendera denna klinik till alla som vill gå ner i vikt säkert och effektivt. Tack Forever Clinica.

Se den ursprungliga recensionen

Marcus Duncan

Mitt hår växer efter hår...

Rated 5,0 out of 5
26/04/2023

Mitt hår som växer efter hårtransplantation får mig att må bra, jag är som född på nytt. Fick mig att se nästan 10 år yngre ut. När jag kontaktade Forever Clinica informerade de mig väldigt bra och fick mig att känna mig välkommen. De pratade om sina tjänster, de berättade om sin vision och de övertygade mig. Jag gick till kliniken för att opereras på dagen för mötet och min hårtransplantation gjordes. Tack så mycket till mina läkare och alla som tagit hand om mig.

Se den ursprungliga recensionen

Chris Lee

Underbar kirurg 👩‍⚕️ och sjuksköterskor

Rated 5,0 out of 5
19/04/2023

Underbar kirurg 👩‍⚕️ och sjuksköterskor. Du gjorde min dag bättre. Tack för allt och din vänlighet och ditt stöd.

Se den ursprungliga recensionen

Sara

Betygsätt Forever Clinica Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse