Klinik omdöme

Omdöme 85 Kliniken

icon

Recension av 85 Kliniken i Askim

85 Kliniken betyg

3.7/5

3.7 / 5.0

85 Kliniken recension sammanfattning

85 kliniken i Askim är en certifierad klinik som i dagsläget har genomfört över 9 000 hårtransplantationer. Teamet som arbetar hos kliniken består av sju personer varav två doktorer, tre hårspecialister och en undersköterska.Det uttalade målet med verksamheten är att tillsammans hjälpa personer som drabbats av håravfall. De arbetar med estetik och skönhet i fokus för hår- och hudvård för ett så naturligt utseende som möjligt. Kliniken erbjuder, utöver hårtransplantationer, även olika typer av hud- och skönhetsbehandlingar.

Topplista med kliniker för hårtransplantation - december, 2023

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Metoder

FUE- och DHI-metoder för naturligt resultat, och kompletterande behandlingar

FUE-metoden och DHI är två moderna sätt för hårtransplantation i Sverige. Med FUE så tas hårsäckar (drafts) främst från bakhuvudet, och vid behov från sidorna. Varje hårsäck håller cirka en till fyra hårstrån. Hårstråna växer inne i hårsäcken, i rotens understa del där de delar sig. Hårstrån har en tillväxtfas och en vilofas. Med rätt metod kan ny hårväxt fås fram.Kliniken använder sig av utrustning från Astomed, något som vi ser som en fördel då det är ett marknadsledande märke inom skönhets- och klinikvård.

Utöver klassiska hårtransplantationer erbjuds även skägg- och ögonbrynstransplantationer. Kundomdömena om klinikens hårtransplantationer är, precis som i fallet med Lifetime Clinic relativt goda. Man strävar efter att hålla sig uppdaterad inom de senaste teknikerna, och det kan vara något som förklarar kliniken lite högre prisläge. Det har hänt mycket inom hårtransplantation de senaste åren, och de kliniker som hänger med i utvecklingen har en klar fördel när det kommer till minimal ärrbildning.

Extra behandlingar

85 Kliniken erbjuder extra behandlingar för ett tjockare hår

Utöver hårtransplantatoner erbjuder även 85 Kliniken andra behandlingsmöjligheter och produkter.

Hos 85 Kliniken hittar du bland annat Mezohair. Det är en sorts kosttillskott som produceras i Italien . Håret speglar ofta en persons allmänna hälsotillstånd och grundorsaker som järn- eller mineralbrist kan bäst åtgärdas genom att få ordning på obalansen i kroppen. Aminosyror är en annan del som också ofta är i obalans vid håravfall och som man kan förbättra med bra kost och kosttillskott.

En anna produkt som kliniken är återförsäljare av är Biotin Hair. Det är ett medel med extra mycket B-vitamin för att stärka hårtillväxten. Om PRP-behandlingar inte längre är aktuellt kan detta vara en alternativ behandlingsmetod, enligt 85 Kliniken.

Denna metod kan även fungera förebyggande mot håravfall vid till exempel en graviditet.85 Kliniken använder denna metod i båda scenarierna.

85 Kliniken är även förespråkare av så kallas microneedling. Det är en hudföryngringsmetod som används på hud som blivit äldre, har ärrbildning eller varit utsatt för mycket sol. Micronedling är som en slags rullpenna med många små vassa nålar, som man i sin tur skapar en reaktion i huden med, som gör att det stimulerar hudens naturliga läkande. Detta skapar en hud som ser både yngre och friskare ut. 

Garanti

Garanti hos 85 kliniken i Askim

När det gäller hårtransplantationer så lämnar 85 kliniken alltid skriftlig garanti och den inledande konsultationen är fri från kostnad. En garanti av det skriftliga slaget är långt ifrån branschstandard, vi har dock inte lyckats erhålla information om vilken procent av det transplanterade håret som klinikens garanti täcker.

Generellt har 85 kliniken omdöme från nöjda kunder. De bottnar i en väl genomtänkt service där de sätter kunden i centrum med rådgivning, behandling och support före och efter hårtransplantation vad gäller tankar och funderingar. 85 Kliniken i Askim har trots att den är relativt nystartad snabbt blivit populär och omtyckt. Man är snabba med att förse potentiella kunder med före och efter-bilder som kan ge idé om vad som är möjligt att åstadkomma.

85 Kliniken har en Säker Klinik certifiering:

Säker Klinik är en certifiering för salonger och behandlingskliniker, som garanterar försäkring mot felbehandling. Den träder in om en eventuell skada skulle ske under behandling. Detta kallas behandlingsskadeförsäkring. 85 Kliniken sätter stort fokus på att du som patient alltid ska känna dig trygg.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Något som väger positivt i vårt omdöme om kliniken är att man regelbundet anstränger sig för att ta fram erbjudanden med intressanta priser på hårtransplantation.

För en hårtransplantation på 1 000 – 4 000 grafts blir kostnaden cirka 25 000 – 30 000 kr.

Priset för en hårtransplantation i Turkiet hos en av klinikens samarbetspartners har ett fast pris på 1 700 euro. Då ingår 3 nätter på ett femstjärnigt hotell, men inga flygbiljetter.

Legalt sett kan du göra en hårtransplantation när du är myndig, men det är rekommenderat att inte göra före 23 års ålder då det kan vara svårt att se hur stort håravfallet egentligen är innan dess.

85 kliniken erbjuder hårtransplantationer för kvinnor. Precis som för män sker kvinnligt håravfall naturligt med åldern och är ibland genetiskt betingat. Hormonomställningar som t.ex. graviditet kan också ofta orsaka håravfall. Andra orsaker som stress eller mineralbrist kan också vara bakomliggande.

 

Ja, och kliniken utför ögonbrynstransplantationer. 85  Klinken lägger stor vikt vid sina patienter estetiska upplevelse. Mellan 50-400 nya hårsäckar behövs behövs för att det ska bli bra. Dessa tas från nacken och baksidan av huvudet.Ingreppet görs med lokalbedövning och tar 2-4 timmar.

Ja, 85 Kliniken utför transplantationer för ett tätare skägg. Precis som för ögonbryn använder man FUE-metoden dvs att man tar hårsäckar från nacken och flyttar fram dem. Detta är den mest frekventa metod, då den är enkel och smidig!

Att välja mellan en hårtransplantation i Sverige eller Turkiet

85 Kliniken erbjuder hårtransplantationer både i Askim i Sverige och i Istanbul i Turkiet. De kundberättelser vi tagit del av är övervägande positiva både för kliniken i Askim och samarbetspartners i Turkiet. Det finns flera fördelar att välja Turkiet för en hårtransplantation. För många är den främsta anledningen priset. Idag utförs över 60 % av alla hårtransplantationer i Turkiet, och landet har kommit att etablera sig som ett självklart val för patienter från hela Europa.

Kontakta oss för mer information om hårtransplantation och för at hitta det bästa möjliga hårtransplantation pris!

 

 

 

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse