Ögonbrynstransplantation

Vi gör det enkelt att hitta det bästa erbjudandet

Ögonbrynen - en viktig del av ansiktet

Är du intresserad av att göra en ögonbrynstransplantation? Ögonbrynen och deras form är en viktig del av ansiktet och väldesignade ögonbryn ramar in ögonpartiet och gör att du ser välvårdad ut. Ögonbrynen öppnar också upp ögonen och beroende på vilken form på brynen du vill ha kan du förstärka de ansiktsdrag som du vill framhäva. En transplantation av ögonbrynen ger dig fylligare bryn och resultatet är permanent. Även ett ögonbrynslyft kan bli aktuellt, om dina ögonlock har blivit tyngre och riskerar att falla ner över ögonen. Ingreppet innebär att ögonbrynen lyfts upp och du får ett fräschare och ungdomligare utseende. Det viktiga är att det finns mycket goda möjligheter att få de ögonbryn du alltid drömt om. För att du ska få ett så bra pris för ögonbrynstransplantation som möjligt, jämför vi på hårtransplantation.nu priser åt dig så att du enkelt hittar den klinik som passar dig och dina förutsättningar bäst.

Tjockare ögonbryn med hjälp av ögonbrynstransplantation

Den som vill genomföra en transplantation kan vara missnöjd med sina naturliga bryn eller vara helt i avsaknad av ögonbryn, anledningarna varierar. Med hjälp av en ögonbrynstransplantation i Stockholm eller Göteborg kan du äntligen skaffa dig de tjocka och fylliga ögonbryn som du vill ha på ett säkert och tillförlitligt sätt. Resultatet blir naturligt täta och fina ögonbryn som inte lämnar några spår av ingreppet efter sig.

Orsaken till tunnare ögonbryn eller avsaknad av ögonbryn kan bero på många saker. Långa perioder av kraftigt noppande kan leda till att tillväxten hämmas, men även ansiktsskador eller ärftlighet är faktorer som kan påverka. Då kan en transplantation av ögonbryn vara en bra lösning. En ögonbrynstransplantation går till som vilken hår plantering som helst, genom att man tar hårsäckar från en annan del av kroppen, oftast från nacken där det syns minst, och förflyttar till det önskade området. En annan fördel med att ta hårsäckar från just bakhuvudet är att strukturen på håret där är det som mest liknar ögonbrynens.

Kostnad för ögonbrynstransplantation

För att kunna ge ett exakt pris för en ögonbrynstransplantation behöver du först göra en konsultation hos kliniken ifråga där ni tillsammans går igenom vilken förändring du önskar. Det medicinska teamet gör sedan en bedömning utifrån hur många hårsäckar som behöver flyttas samt kvaliteten på håret och presenterar sedan ett offertförslag för dig. Antalet hårsäckar som berörs kan variera mellan 50-400, vilket gör det enkelt att förstå att kostnaden för en transplantation av ögonbryn är helt anpassad efter dina individuella förutsättningar. Vi har rätt kompetens att guida dig till den klinik som bäst matchar vad du är ute efter.

Många väljer att resa utomlands för att transplantera ögonbryn eller hår och ofta är det främsta syftet att hålla nere kostnaderna för transplantationen. Båda alternativen har givetvis sina för- och nackdelar och vad du väljer i slutänden bestäms av dina behov och önskemål. Vid en ögonbrynstransplantation i Göteborg eller Stockholm har du dock alltid fördelen av att vara på hemmaplan och att du under hela processen kan kommunicera på ditt eget språk. Även något äldre patienter kan tycka att det är bekvämare att ingreppet sker inte alltför långt hemifrån. Vilken destination du än väljer för din bryntransplantation kan du vara säker på att vara i goda händer, vi rekommenderar endast noggrant granskade kliniker som uppvisar toppresultat för ögonbrynstransplantation före och efter.

Vägen till fylligare ögonbryn

Vare sig du vill få fylligare ögonbryn eller är i avsaknad av ögonbryn och vill bygga upp nya, är en ögonbrynstransplantation i Stockholm eller Göteborg en möjlig väg att gå. En transplantation innebär en hår plantering, där erfarna och skickliga läkare med specialistkompetens förflyttar hårsäckar från nacken till området ovanför dina ögon. Vid en konsultation gör du tillsammans med ett läkarteam en detaljerad planering av hur dina nya ögonbryn ska se ut. Utifrån dina förutsättningar och medicinsk expertis ger teamet dig feedback kring vad som skulle fungera för just dig och vad som passar dina ansiktsdrag, men det är helt och hållet du själv som bestämmer utseendet på dina nya bryn.

En hår plantering av ögonbryn tar oftast 2-4 timmar, beroende på hur många hårsäckar som ska flyttas och ingreppet sker med lokalbedövning. En professionellt utförd ögonbrynstransplantation lämnar inga ärr och några månader efter transplantationen kommer hårsäckarna själva att börja producera hår i det nya området. Efter cirka ett år har hårrötterna anpassat sig helt och om brynen består av både transplanterade och icke-transplanterade hårstrån kommer man inte att kunna se skillnaden och hårväxten kommer att se helt naturligt ut.

Just nu bjuder vi på en fri håravfallsrapport värd cirka 2 500 kr.

Hur ska du förbereda dig inför en ögonbrynstransplantation?

Vi rekommenderar alltid att du läser omdömen och recensioner om de kliniker som du är intresserad av innan du bestämmer dig. På så sätt får du ett bättre jämförelseunderlag. När du förbereder dig inför en ögonbrynstransplantation finns det även några praktiska saker som kan vara bra att tänka på. Det är fullt möjligt att skapa exakt de nya ögonbryn som du vill ha, men tänk på att förändringen är permanent så att du väljer en form som du vet att du kommer att trivas med. Även om läkningsprocessen är kort kan det vara bra att ta ledigt en vecka efter transplantationen och bara vila eftersom kroppen behöver återhämta sig. Förbered dig genom att ha tillräckligt med smärtstillande receptfria mediciner hemma som du kan ta när bedövningen börjar klinga av. Du kan börja motionsträna tidigast en månad efter ingreppet. Var uppmärksam på följande när du väljer klinik:

Ansiktet är oftast det första som man ser hos en annan människa och en ögonbrynstransplantation kan göra skillnad om du är missnöjd med dina nuvarande ögonbryn. Det finns ett stort utbud av kliniker som utför ingreppet och vår sajt hjälper dig med vägledning när du ska välja klinik så att du kan känna dig trygg med ditt val och veta att du hamnar i kompetenta händer.

Hitta rätt klinik för din ögonbrynstransplantation

Vi hjälper dig att hitta en trygg och prisvärd klinik. Vi har mångårig erfarenhet av att leta reda på det bästa pris på hårtransplantation och ögonbrynstransplantation. Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret för att ta emot aktuella erbjudanden.

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse