Hårtransplantation Göteborg

Hitta den bästa kliniken till det bästa priset

Funderar du på att göra en hårtransplantation i Göteborg?  Här hittar du information om metoder, kliniker och annat som är bra att veta  i resan mot ett fylligare hår. Vi har över 30 års samlad erfarenhet i branschen och vår idé är att du ska hitta tillförlitlig information och få det bästa priset hos en ackrediterad klinik.

Spara upp till 70 %

Lider du av håravfall och söker en hårklinik i Göteborg?

Att tappa hår är vanligt bland män och kvinnor. Den vanligaste orsaken till håravfall är gener och ålder. Det kan visa sig genom att områden på huvudet börjar bli kala eller att hårfästet har fått en annan form. Om du funderar på att genomgå en hårtransplantation kan det vara bra att veta att det finns flera säkra metoder att tillgå. Idag är det vanligt att använda sig av FUE-metoden, vilket betyder att man tar hårsäckar från nacken och förflyttar dem till det område som har brist på hårsäckar, för att på så sätt kunna fylla ut håret. Läkningstiden kortas ner då kirurgen inte skär. FUE är en väl beprövad metod som ger ett fint slutresultat utan ärrbildning.

Om du funderar på att transplantera håret är du varmt välkommen att kontakt oss på Hårtransplantation.nu för en prisjämförelse mellan olika kliniker. Vi besitter kompetens för att hitta rätt klinik för just dig.

Andra läser även:

Pris för en hårtransplantation i Göteborg

Hur mycket eller hur lite hår man tappar är individuellt. Ditt pris på hårtransplantation i Göteborg varierar beroende på hur många hårsäckar som ska flyttas och hur stort område det rör sig om. När du bokar en fri konsultation får du en tydlig bild av vad slutpriset kan landa på. En läkare kommer gå igenom vilka förutsättningar du har, och detta är en avgörande förberedelse för att kunna få reda på vad kostnaden blir.

Hårtransplantation Göteborg erbjuder en gratis hårkonsultation där du får all information du behöver för att kunna avgöra om du vill genomföra ingreppet eller inte. Vi berättar om vilka ytor det rör sig om på huvudet och vad du kan förvänta dig för resultat. Vi informerar dig om hur ingreppet går till, vilka metoder kirurger hos olika kliniker använder sig av och hur lång tid det tar innan du kan se slutresultatet. Det är viktigt att sköta om håret efteråt för att underlätta läkningsprocessen. Vi som arbetar med hårtransplantation har lång erfarenhet och vill erbjuda våra kunder en positiv upplevelse.

Topplista med kliniker för hårtransplantation - juli, 2024

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
  • Priser från 19 500
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
  • Priser från 32 000

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)
  • Priser från 25 000

Hur går en hårtransplantation Göteborg till?

Hur en hårtransplantation Göteborg går till beror på valet av metod och klinik. Vid en behandling med FUE-metoden använder sig kirurgen ofta av hårsäckar i nacken för att ingreppet inte ska synas efteråt. Finns det begränsat med hår överlag på huvudet är det möjligt att använda sig av hårsäckarna på bröstet för att kunna få ett bra resultat. Själva transplantationen tar endast en dag av din tid, vanligen mellan 6-10 timmar. Det är viktigt att undvika solljus efter en hårtransplantation och tvätta håret med rätt schampo. Allt detta informerar kirurgen dig om på ett detaljerat vis.

Det har tidigare varit tabubelagt att transplantera håret, vilket har bidragit till att många människor lidit i tystnad. I och med det extrema ideal som många gånger råder, har det varit oacceptabelt att åldras eller att tappa hår i en för tidig ålder. Tack och lov blir et dock allt vanligare att våga ta hjälp vid håravfall, något som gäller både män och kvinnor. När du ska göra en hårtransplantation i Sverige finns det många kompetenta läkare som kan utföra ingreppet. I och med tekniska framsteg har metoderna kunnat utvecklats till det bättre och blivit skonsammare att använda sig av. Transplanterat hår brukar sitta kvar livet ut.

En konsultation är det första steget i kampen mot håravfall

Det finns många anledningar till att håret får försämrad kvalitet som kan leda till håravfall, bland annat på grund av sjukdomar och långvarig stress. Att tappa håret upplevs ofta som besvärligt och funderingarna på varför man drabbas är många. Vi erbjuder gratis hårkonsultation för att gå igenom vad anledningen kan vara att du tappat hår och vad vi kan erbjuda för att du ska få skräddarsydd hjälp. Ditt pris på hårtransplantation i Göteborg beror på hur många grafts du behöver göra för att uppnå det önskade slutresultatet. Med en analys går det att se vad som behöver göras och vilka kliniker som är bäst för dina besvär.

För många är det viktigt att vara nära hemmet efter en hårtransplantation då den trygga hemmiljön underlättar läkningen. Det är viktigt att inte påfresta huvudet efter ingreppet och en tid efter. I Sverige finns det många kliniker där transplantation genomförs av utbildade kirurger, och det kan vara svårt att välja rätt. Vi på Hårtransplantation Göteborg erbjuder alla våra kunder som drabbats av håravfall en gratis hårkonsultation och prisjämförelser mellan ledande hårkliniker.

Få en gratis konsultation från en rekommenderad hårklinik.

Hårtransplantation Göteborg - att tänka på innan ingreppet

Innan en hårtransplantation är det bra att undvika tobak och alkohol för att kunna få ett perfekt slutresultat. Anledningen till detta är att tobak och alkohol försämrar läkningen. Det är bra att vara uppmärksam på hur det ser ut på huvudet och undvika att ha något i håret under tiden det läker. Det finns inga egentliga garantier vid en hårtransplantation utan allt handlar om kroppens egna resurser. Det är viktigt att gå till en kompetent läkare som har gjort hårtransplantation på många nöjda och dokumenterade kunder. Hårtransplantation Göteborg strävar efter att tillgodose alla kunders behov och göra det bästa utifrån de olika utgångspunkter som varje människa har. Vi rekommenderar dig att göra research och ta del av recensioner för att jämföra olika kliniker. Var uppmärksam på:

För patienten är det viktigt att få ett bra bemötande från kliniken för att denne ska kunna känna sig trygg innan och efter hårtransplantationen. För att du ska bli nöjd är det därför viktigt att du ska kunna känna tillit till de som genomför ingreppet. Hårtransplantation Göteborg hjälper dig gärna från den första kontakten till det färdiga resultatet.

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse