Klinik omdöme

Omdöme Stockholm Medicus

icon

Hårtransplantation i Stockholm av erfarna läkare

Stockholm Medicus betyg

4.6/5

4.6 / 5.0

Stockholm Medicus recension sammanfattning

Stockholm Medicus erbjuder högkvalitativ hårtransplantation i Stockholm. De använder sig av FUE-metoden och erbjuder även icke-kirurgiska behandlingar i kombination med hårtransplantationen för ett ännu bättre slutresultat. Kliniken har över tio års erfarenhet av att genomföra hårtransplantationer och de genomför både mindre och större ingrepp, med upp till 3 000 grafts på samma dag. Kliniken genomför många typer av skönhetsbehandlingar inom både plastikkirurgi och med injektionsbehandlingar. De erbjuder förutom transplantation av hår på huvudet även skägg- och ögonbrynstransplantation. Kliniken har funnits sedan början på 2000-talet och de har fokus på naturliga och ekologiska behandlingar.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Vad säger kunderna om Stockholm Medicus?

När vi granskar Stockholm Medicus recensioner är de i allra högsta grad positiva, dock gäller det för alla deras behandlingar och inte enbart hårtransplantationer. Stockholm Medicus är en hårklinik i Stockholm som får mycket positiva omdömen för sitt bemötande och sina fräscha lokaler.

På Google har de ett snitt på 4,6 stjärnor och på Reco ligger snittet så högt som på 4,8 stjärnor. Det vi saknar är en garanti på återväxt av håret efter en transplantation, det finns ingen information om att en sådan garanti förekommer hos kliniken.

Stockholm Medicus har sin klinik i livsstilsgallerian Mood i Stockholm, tidigare låg de på anrika Sophiahemmet. Precis som i vårt omdöme om Vasa Viktoria kan vi konstatera att lokalerna är moderna och ligger centralt. Vi gillar speciellt deras arbete för att minska sin miljöpåverkan samt att de har konkurrenskraftiga priser. De erbjuder också ett lojalitetsprogram till sina kunder där du får återbäring för varje tusenlapp vid årets slut. Eftersom de använder sig av FUE-metoden får du ett snyggt resultat utan ärr.

Priser

Stomeds pris för hårtransplantation i Stockholm

Om du surfar in på Stomed kan du enkelt boka tid till konsultation för deras prisvärda hårtransplantationer. De anger ett pris från 19 000 kronor för hårtransplantation. När du väljer att transplantera fler än 1 500 grafts ligger priset från 35 000 kronor. Kliniken erbjuder månadsfaktura där du kan dela upp din betalning i upp till 84 månader.

Vårt Stockholm Medicus omdöme är positivt, men som vi nämnde saknar vi en garanti på genomförd hårtransplantation i Stockholm. Deras pris för hårtransplantation är konkurrenskraftigt och med deras centrala läge i Stockholm är det enkelt att ta sig dit. En hårtransplantation tar maximalt en dag och du kan därför åka hem redan samma dag, vilket är fördelaktigt för dig som bor på annan ort.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Stockholm Medicus uppger att de har över 10 års kompetens inom hårtransplantationer och de genomför såväl små som stora ingrepp. De genomför även skägg- och ögonbrynstransplantation. De erbjuder såväl icke-kirurgisk behandling som laserbehandling för att stimulera hårväxten efter transplantationen.

Priset för hårtransplantation under 1 500 grafts är från 19 000 kronor, fler grafts kostar från 35 000 kronor.

Du kan åka hem samma dag som du genomför hårtransplantationen och återhämtningstiden är några dagar. Du behöver därmed ingen längre sjukskrivning eller vila efteråt.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse