Klinik omdöme

Omdöme Lifetime Clinic

icon

Recension av Lifetime Clinic i Kista och Istanbul

Lifetime Clinic betyg

3.8/5

3.8 / 5.0

Lifetime Clinic sammanfattning

Lifetime Clinic har genomfört olika typer av behandlingar sedan 2012 och om du är intresserad av hårtransplantation sker det antingen på Lifetime Clinic i Kista eller Istanbul. De är en av Sveriges ledande kliniker för skönhetsbehandlingar och genomför 30 000 olika behandlingar per år. De erbjuder högkvalitativa behandlingar till bra pris både i Sverige och i Turkiet. De erbjuder dessutom en unik garanti på 95 % återväxt efter en hårtransplantation. Vi har tagit del oberoende kundomdömen och granskat kliniken noggrant för att kunna ge dig en rättvisande bild av deras arbete.

Priser

Priser vid hårtransplantation på Lifetime Clinic

Vår recension av Lifetime Clinic inleds med en titt på deras pris för hårtransplantation. Som hos andra hårkliniker är det alltid billigast att genomföra operationen i Turkiet, där kliniken har ett fast pris på 25 000 kronor för en transplantation på upp till 5 000 grafts. I Sverige skiljer priserna sig åt beroende på hur många grafts som plockas, med priser från 37 000 kronor upp till 66 000 kronor. Priset för en transplantation i Istanbul är ett paketpris där boende, frukost, transporter till kliniken och läkemedel ingår.

Vi har tagit del av kundberättelser av patienter som genomgått en hårtransplantation hos kliniken och de är överlag positiva. På hemsidan har de några före- och efterbilder som visar ett gott resultat som ser naturligt ut. Att de erbjuder en skriftlig garanti på så mycket som 95 % i återväxt är en trygghet för dig som patient. Deras läkare har genomfört tusentals hårtransplantationer tidigare.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Komplett omdöme

Omdöme för en Lifetime Clinic hårtransplantation

En fördel med Lifetime Clinic är att de har en bokadirekt funktion där du kan boka tid för online konsultation direkt på nätet. Konsultationen kostar ingenting och varar i 40 minuter. Du får själv välja mellan olika behandlare när du gör din bokning. De har även ett formulär du kan fylla i om du önskar konsultation.

Det är Lifetime Clinic i Kista som erbjuder hårtransplantationer, på Lifetime Clinic i Göteborg och andra orter erbjuds enbart andra skönhetsbehandlingar. Vårt Lifetime Clinic omdöme visar att prisläget ligger under en del andra kliniker och de erbjuder regelbundet olika kampanjer till sina kunder. Bokningen på nätet samt den generösa och unika garantin är de två positivaste aspekterna av kliniken. Deras hårtransplantation i Istanbul har dessutom ett lågt fast pris.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Ja, Lifetime clinic erbjuder kostnadsfri konsultation online där du kan få råd om huruvida en hårtransplantation är rätt behandling för dig. Du måste ha hårsäckar att ta av för att en transplantation ska kunna genomföras. Konsultationen är inte bindande.

Ja priset för hårtransplantation i Turkiet gäller allt utom flygresan som du måste boka på egen hand.

Lifetime Clinic erbjuder delbetalning med såväl Svea Ekonomi som Klarna. Svea ekonomi erbjuder räntefria lån på upp till 50 000 kronor i 24 månader.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse