Klinik omdöme

Omdöme Hair of Istanbul

icon

Hårtransplantation i Turkiet av erfarna läkare

Hair of Istanbul betyg

3.9/5

3.9 / 5.0

Hair of Istanbul recension sammanfattning

På Hair of Istanbul erbjuds hårtransplantationer av erfarna läkare. Kliniken har genomfört hårtransplantation i Turkiet sedan 2013 och de tar emot kunder från hela världen. Metoden de använder sig av är FUE-metoden, som ger snabbare läkning och mindre smärta efter ingreppet. En icke-kirurgisk tillväxtfrämjandebehandling ingår alltid i samband med din hårtransplantation hos kliniken. Personalen talar många språk, dock inte svenska så engelskakunskaper är nödvändiga för att förstå instruktionerna. Du kan transplantera upp till 6 200 grafts under samma operation, vilket är mycket. Tänk på att du måste ha tillräckligt med hår på givarstället för att en transplantation ska kunna genomföras.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Så säger kunderna om Hair of Istanbul

Vi har tagit del av kundernas Hair Istanbul-omdöme för att kunna ge dig en rättvisande bild av kliniken. I recensioner på Google har kliniken 4,9 av 5 stjärnor, med positiva ord om såväl bemötandet på kliniken som resultatet av hårtransplantationen. Det finns många fördelar med att anlita Hair of Istanbul, bland annat får du alltid ett fördelaktigare pris på hårtransplantation i Istanbul. Kliniken har inga prisuppgifter på sin hemsida, vilket är något negativt, men de uppger att priserna sätts individuellt beroende på patientens förutsättningar samt hur många grafts som ska transplanteras.

Hair of Istanbul bokar inte in för många kunder samma dag då de alltid vill finnas tillgängliga för sina patienter. De har dessutom breda språkkunskaper med tolv språk, dock finns tyvärr ingen svensktalande personal. Svenskar får därmed kommunicera på engelska, vilket inte brukar vara något problem. Vi saknar information om garantier för transplantationen och tolkar det som att sådana inte finns.

Priser

Pris på hårtransplantation hos Hair of Istanbul

Även om det inte lämnas några prisuppgifter för hårtransplantation på klinikens hemsida är det betydligt billigare hos dem jämfört med att genomföra hårtransplantationen i Sverige. Dessutom ingår tre nätter på ett femstjärnigt hotell i priset. På Hair of Istanbuls Instagram hittar du en mängd före- och efterbilder på transplantationer de har genomfört.

Vår Hair Istanbul recension ger oss ett positivt intryck av kliniken, att garantier inte erbjuds är inget ovanligt när det handlar om hårtransplantation i Turkiet. På kliniken genomförs transplantationer med FUE-metoden och med deras paketpriser är den ett utmärkt val av plats för hårtransplantation i Turkiet. Genom att skicka in bilder på ditt huvud kan du få en prisuppgift för just din hårtransplantation.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Hair of Istanbul erbjuder paketpriser för hårtransplantation där en icke-kirurgisk behandling ingår i priset. Utöver transplantationen ingår även tre nätters boende på femstjärnigt hotell samt transfer mellan flygplats, hotell och klinik. Utöver det ingår också läkemedel du behöver efter transplantationen.

En PRP-behandling kan hjälpa till att minska ditt håravfall och få ditt hår att återhämta sig. En sådan ingår i paketet med hårtransplantation.

Du kan kostnadsfritt kontakta kliniken via kontaktformuläret och skicka bilder på ditt huvud för att få konsultation samt uppgift om pris för en hårtransplantation baserad på dina förutsättningar.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse