Klinik omdöme

Emrah Cinik omdöme

icon

Dr Emrah Cinik i Istanbul är en klinik med gott anseende och många positiva omdömen. Hemsidan ger ett varmt och personligt intryck och Dr. Emrah Cinik själv pratar om hur de lägger mycket vikt vid bemötande, estetiskt tilltalande resultat och transparens kring pris. Välj själv mellan deras fem olika paket som hjälper dig med din hårtransplantation.

Med överväldigande positiva recensioner är det dock viktigt att granska om Emrah Cinik klarar av att leverera resultat, något vi tittar närmare på här.

Emrah Cinik betyg

2.5/5

2.5/ 5.0

Bokning och konsultation
Förbehandling
Läge och övernattning
Kliniken
Ingrepp och medicinskt team
Eftervård

Emrah Cinik recension sammanfattning

Bokning

5 / 5

Dr. Emrah Cinik har ägnat sig åt hårtransplantation i Turkiet sedan 2002 och kallar sig en av landets mest kända och erfarna kirurger. Hans hemsida är lätt att navigera och är full av objektiv information om hårtransplantation. Du blir också erbjuden en fri konsultation via hemsidan och har tillgång till en tydlig prisbild.

För dem som uppskattar information och transparens så kommer kliniken att vara en frisk fläkt. Vid första anblick så ser det ut som många av ens frågor finns tillgängliga på hemsidan, men vi saknar mer specifik information om doktorn och hans team. Ett par av partierna är lite för svepande för vår smak men kliniken rankar ändå högt i förhållande till andra kliniker som ofta gömmer sig bakom tom marknadsföring.

Konsultation och förbehandlingar

2 / 5

Trots att du får mycket information innan en eventuell avresa till Turkiet så talar vissa recensioner om bristfällig kommunikation under själva proceduren och från doktorn själv. Likt många andra platser så är det inte garanterat att det i slutändan blir doktorn själv som genomför hårtransplantationen.

En del kritik riktas mot Dr. Emrah Cinik själv då det finns patienter som säger att mötet med honom känns jäktad och stressig. Då varje paket inkluderar ett möte med doktorn så är det dock lätt att förstå att han inte klarar av tillhandahålla kvalitativ tid med varje patient.

Läge och övernattning

4 / 5

Vid samtliga av de fem paket som erbjuds på hemsidan så saluförs transport och boende. Man är också garanterad en personlig konsultation med doktorn, både före och efter proceduren. Det hotell som erbjuds ska vara femstjärnigt men en del av recensionerna säger att deras boende inte håller den nivån, något som är värt att beakta om man planerar att besöka kliniken.

Emrah Cinik och hans team säger sig också tillhandahålla mediciner och vårdprodukter i alla sina fem paket. Dock finns det ingen mer information tillgänglig, vilket tyvärr gör att denna vaga formulering blir något av ett varningstecken.

Lokaler

2 / 5

Trots att Dr. Emrah Cinik på hemsidan refererar till “sitt sjukhus” så är det en klinik där man genomför hårtransplantationerna. De saknar också en så kallad A-Licens från det Turkiska hälsodepartementet. Dr Cinik använder sig av avancerade instrument för att genomföra transplantationerna och håller hög standard.

Med mindre än 50 km från Istanbul Airport (ISL) och Sabiha Gokcen Airport (SAW) så kommer transporten till och från kliniken att vara mycket enkel. Kliniken ligger endast 1,5 km från från ditt hotell. Inga garantier erbjuds på ingreppet.

Kirurgiskt ingrepp och läkarteam

2 / 5

En närmare titt på prislistan och dess paket avslöjar att Emrah Cinik och hans klinik erbjuder många alternativ, men att många kostnader också tillkommer. Oavsett vilket paketpris du väljer hos Dr Cinik så kommer du att få betala extra för lokalbedövning utan nålar (250 EUR) och för en hårtransplantation från kroppen (200 EUR).

Eftervård

0 / 5

Trots avancerade instrument och ett professionellt team så finns det alltid risk för problematik i samband med en hårtransplantation. För att försäkra sig om ett lyckat resultat så erbjuder några kliniker och sjukhus eftervård, korrigering, uppföljning samt ger en garanti. Emrah Cinik hair transplant erbjuder dock inga av dessa alternativ och man tar därför något av en risk om man ändå väljer dem.

Sammanfattning

Emrah Cinik tilldelas slutbetyget 2,5 av 5

2.5/5.0

Det finns en hel del information att ta del utav när man söker på Emrah Cinik review. Med överväldigande goda omdömen och imponerande före- och efterbilder så ser den turkiska kliniken ut att vara ett bra val, speciellt då de är transparenta med sin prisbild. Vid närmare anblick så tillkommer dock en del kostnader och man står utan någon som helst garanti för att få ett resultat som är nöjd med. Vi hade önskat mer specifik information gällande bland annat medicin och produkterna som sägs tillhandahållas för eftervård.

Det femstjärniga hotell som är inkluderat i paketprisen heter Dedeman Istanbul och har en hel del negativa recensioner. Flera gäster ger hotellet en stjärna av fem möjliga och säger att det inte håller måttet överhuvudtaget.

På hemsidan finner en del bilder på hårtransplantation före och efter från Emrah Cinik. I tillägg kan du ta en titt på klinikens hemsida för ännu fler.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Team

Dr Emrah Cinik MD leder det medicinska teamet för hårtransplantation

När man genomför en hårtransplantation så är självklart doktorns färdigheter en avgörande faktor. Efter sin examen 2002 säger Dr. Emrah Cinik att han genomfört över lyckade 1000 transplantationer. Dr Emrah Cinik i Istanbul ger också sitt team en ettårig internutbildning innan de är godkända.

De omdömen som återfinns på sidor som Trustpilot är överväldigande goda men vissa varningstecken ges i samband med kommunikation och mottagande. Avsaknaden av en garanti gör att före detta kunder ibland känner sig lurade och missnöjda med resultatet. Som så många andra kliniker så nämner patienter att möten med med doktorn själv känns jäktade och lämnar mycket att önska.

före- och efter bilder

Emrah Cinik before and after - bilder av hårtransplantationer

Här kan du se några av de före- och efterbilder som finns tillgängliga, fler bilder finn bland annat på Emrah Cinik Instagram.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Metoder

Metoder för hårtransplantation hos Dr Ciniks klinik

Dr. Emrah Cinik erbjuder en rad av alternativ för dem som önskar hjälp med hårtransplantationer och håravfall, däribland Follicular unit extraction-metoden (FUE), skäggtransplantation och Body hair transplant (BHT). Även hårreparationer och ögonbrynstransplantation erbjuds.

Förutom ovanstående metoder så erbjuds även Direct Hair Implantation-metoden (DHI), en av de mest effektiva teknikerna. DHI-metoden görs med hjälp av en så kallad Choi pen där man manuellt avlägsnar hårsäckar och planterar dem. Enligt Dr. Emrah Cinik så är han en högt aktad expert inom speciellt denna procedur och kan därför leverera resultat som både läker snabbare och ser mer naturliga ut. På klinikens Instagram visas både nöjda kunder och bilder från de olika procedurerna.

Priser

Emrah Cinik Hair transplant pris

Som tidigare nämnt så erbjuder Emrah Cinik en kostnadsfri konsultation och ett flertal paketpriser. Det dyraste paketet kostar €2090 och det dyraste landar på €2840. Detta ingår i det billigaste:

Om man söker på ” Dr Emrah Cinik prices ” ser man snabbt att det finns en hel del som tillkommer utöver det pris på hårtransplantation som är fast. Man får bland annat betala extra för lokalbedövning utan nålar.

FAQ - vanliga frågor om Emrah Cinik Hair Transplant

Ja, Emrah Ciniks klinik har överväldigande goda omdömen på flera olika plattformar men se alltid till att även kolla de negativa recensionerna. Kliniken verkar ha mestadels nöjda kunder då de flesta klagar på exempelvis hotell eller mottagande från hans team.

Ja, Dr. Emrah Cinik och hans klinik ligger centralt benägen och kan lätt nås från stadens två flygplatser. I paketpriserna ingår transport till och från flygplatsen.

Ja, du behöver lägga en deposition €500 när du bokar ett paket hos kliniken. Specifika priser per paket finns att hitta på klinikens hemsida och via sociala medier.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse