Klinik omdöme

Omdöme Akademikliniken

icon

Recension av Akademikliniken i Stockholm

Akademikliniken betyg

3.2/5

3.2/ 5.0

Akademikliniken recension sammanfattning

Akademikliniken har funnits sedan 1991 och har nu ett flertal kliniker runtom i Sverige. Hårtransplantationer genomförs endast på Akademikliniken i Stockholm, av plastikkirurg Riikka Veltheim. Hon har mångårig erfarenhet och har arbetat på kliniken i 13 år, innan dess arbetade hon på Karolinska Sjukhuset. Vi har granskat kliniken och en nackdel är att deras priser är mycket högre än på många andra kliniker. Hårtransplantationerna delas in i liten, mellan och stor men det framgår inte hur många grafts som transplanteras vid respektive nivå. Vi hade önskat mer transparens gällande det.

Priser

Pris för hårtransplantation hos Akademikliniken

Akademikliniken har ett något högt pris för hårtransplantation, där den lägsta kostnaden ligger från 75 000 kronor. Det gäller för en liten hårtransplantation, en mellanstor kostar från 110 000 kronor medan en stor har ett pris på från 140 000 kronor. Kliniken använder sig både av FUT-metoden och FUE-metoden och allt detta diskuteras vid konsultationen. En positiv faktor med Akademikliniken är att det i priset alltid ingår en tillväxtfrämjande behandling. Det då den sägs bidra till ett bättre resultat, men det kan också användas som ett förebyggande mot håravfall.

En fördel med att genomföra sin hårtransplantation på Akademikliniken är att de erbjuder alla patienter en trygghetsgaranti. I den ingår kostnadsfri korrektionsoperation vid komplikationer inom 12 månader, fria återbesök till sjuksköterska och läkare under 12 månader samt att all personal på vårdavdelningen har specialutbildning. Vi saknar dock information om antalet grafts som ingår vid de olika nivåerna av hårtransplantation, vilket hade varit mer hjälpsamt för vårt omdöme.

Få en fri håravfallsrapport idag och säkerställ att du får rättvisande erbjudanden från kliniker

Kundåterkoppling

Vad tycker kunderna om Akademikliniken hårtransplantation?

Vi har granskat kundernas omdömen gällande Akademikliniken, och precis som i fallet i vårt omdöme om Ilter Clinic kan vi konstatera att de är mestadels positiva. På Trustpilot har de ett snitt på 4,6 stjärnor och många positiva recensioner. Dock gäller det alla behandlingar som görs på klinikerna på alla orter. Akademikliniken Instagram är fylld av före- och efterbilder på många olika behandlingar, dock inga hårtransplantationer.

Förutom recensioner har vi även tittat på bilder på hemsidan för Akademikliniken i Stockholm. Där har de bilder på framgångsrika hårtransplantationer som de genomfört på såväl kvinnor som män. Akademikliniken erbjuder högkvalitativ hårtransplantation i Stockholm, men till ett något högt pris. Deras trygghetsgaranti är en säkerhet för dig som kund, dock anger den inte någon procentenhet gällande resultatet för transplantationen vilket är en nackdel.

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

FAQ - Ofta ställda
frågor om kliniken

Akademikliniken erbjuder alla blivande patienter en kostnadsfri konsultation, antingen via nätet eller på kliniken. Under konsultationen kan du berätta om dina förväntningar samt din allmänna hälsa. Din hårkvalitet undersöks också. Hur det sker beror på om det handlar om en fysisk konsultation eller online konsultation.

För tillfället erbjuder de inga kampanjer eller erbjudande på hårtransplantationer på Akademikliniken, utan de har sina bestämda fasta priser.

Ja, Akademikliniken erbjuder finansiering via Human Finans. De erbjuder räntefri delbetalning i upp till 24 månader. Vid längre återbetalningstid tillkommer ränta på ditt lånebelopp.

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse