UnitedCare Omdöme

Klinikens betyg
5,0
Rated 5 out of 5

Läs alla recensioner av kliniken nedan. Här samlar vi recensioner från pålitliga källor, låter våra egna experter granska kliniker och sammanställer feedback direkt från de som har erfarenhet av den aktuella kliniken.

UnitedCare Expertomdöme

Vår expertrecension kommer snart att finnas tillgänglig. Under tiden bjuder vi in dig att dela dina personliga erfarenheter av kliniken genom att lämna en recension.

Topp 3 kliniker för hårtransplantation

IdealofMeD

  • #1 av 25 kliniker (4.70 / 5.00)
Rekommenderad

Ilter Clinic

  • #2 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Nordic Hair

  • #3 av 25 kliniker (4.50 / 5.00)

Läs samtliga omdömen.

UnitedCare information

Annons

Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation

Vad tycker andra om UnitedCare?

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Exceptionell klinik

Rated 5 out of 5
19/10/2023

Dr. Utkan och hans team ger en exceptionell service – jag kunde helt enkelt inte begära en bättre upplevelse.

Se den ursprungliga recensionen

Saj

Mycket erfaret och dedikerat team på UnitedCare Hair Transplant Clinic

Rated 5 out of 5
18/10/2023

Dr Utkan och hans team gjorde ett fenomenalt jobb med att göra hårtransplantationen till en positiv upplevelse för mig. Detta var första gången jag gjorde en operation av den här typen och teamet var mycket tillmötesgående och gjorde det till en bekväm miljö under hela proceduren. De gjorde ett utmärkt jobb med att leda mig genom planen, höll mig informerad under varje steg på vägen och med omsorg efter operationen.

Se den ursprungliga recensionen

Sujan

Efter att ha forskat mycket om en HT...

Rated 5 out of 5
18/09/2023

Efter att ha forskat mycket om en HT i Turkiet, bosatte jag mig på unitedcareclinic med Dr Utkan. Det är alltid en risk att flyga utomlands till ett okänt medicinskt system. Det räcker med att säga att jag är grundligt imponerad och nöjd med unitedcare clinic. Dagarna efter tenderar man att träffa andra på flygplatsen eller restauranger som har gått igenom samma resa i Turkiet, och det finns ett band som för oss samman för att dela erfarenheter. Jag insåg att alla upplevelser inte var desamma, och det fick mig att uppskatta unitedcare ännu mer. Jag vet att jag betalade lite mer än vissa andra ställen, men jag tror att det var väl spenderat och skulle göra detsamma igen.

Se den ursprungliga recensionen

brandon lrae

Above and beyond!!!

Rated 5 out of 5
02/08/2023

Företaget går långt utöver när det gäller att ta hand om patienten. Hela upplevelsen var felfri. Kliniken är ren och välkomnande. Personalen är fantastisk och kontakten och vården efter operationen är 5 stjärnor.

Se den ursprungliga recensionen

Michael Boss

Vita handskar service

Rated 5 out of 5
25/07/2023

Om du letar efter professionell, personlig och helt perfekt behandling, leta inte längre! Dr Utkan och hans team satte definitionen för vård och service. Före, under och efter operationen hade vi inte bara absolut vita handskar, utan resultaten de gav är utmärkta! Du kommer att behandlas som en vän eller familj och inte en kund, processen och förväntningarna kommuniceras till en detalj, och deras genuina omsorg märks genomgående. Tack teamet för denna utmärkta serviceupplevelse med vita handskar!

Se den ursprungliga recensionen

MJ

Jag skulle definitivt rekommendera UnitedCare...

Rated 5 out of 5
08/06/2023

Jag skulle definitivt rekommendera UnitedCare om du letar efter en hårtransplantation. Min upplevelse var mycket positiv och med hjälp av instruktionerna före operation kände jag mig förberedd. Det som stack ut för mig när jag valde UnitedCare var tonvikten på 1 patient om dagen, vilket tyder på ett litet men involverat team, Dr. Utkans medicinska bakgrund och insynen på webbplatsen. Även omnämnandet av ett naturligt hårfäste som huvudmålet hjälpte mig i beslutsprocessen.

Se den ursprungliga recensionen

Joshua

Mycket skicklig kirurg

Rated 5 out of 5
30/05/2023

Mycket skickligt och erfaret team. Varje person hade en specifik roll att spela i varje steg av proceduren, planerade och avgörande steg utförda av Dr. Utkan själv. Han använde en laserapparat och en graftometer (mikroskop) för att planera transplantationen efter hur skalligheten skulle utvecklas, och sårskorporna formade sig små och individuellt, ett tecken på lämpligt avstånd och bra placering. Hörn är särskilt skarpa och jag har fått flera komplimanger om dem nu. Tack Dr. Utkan, har definitivt min remiss

Se den ursprungliga recensionen

Aaron Landry

Min erfarenhet av hårtransplantation med...

Rated 5 out of 5
01/07/2022

Min erfarenhet av hårtransplantation med UnitedCare Clinic var utmärkt. Dr. Utkan och hans tekniker är vänliga, hjälpsamma och uppmärksamma på vad du behöver för att göra din upplevelse framgångsrik! Jag hade inga obehag under och efter operationen. Jag rekommenderar denna klinik till alla som letar efter en bra kirurg!

Se den ursprungliga recensionen

John Barkley

Glad att hitta en klinik i Turkiet...

Rated 5 out of 5
28/06/2022

Glad att hitta en klinik i Turkiet som erbjuder hårtransplantationer av god kvalitet till överkomliga kostnader. Kände mig ganska säker under min resa till Istanbul och Dr. Utkan får dig att känna att du är i säkra händer… Jag skulle definitivt rekommendera.

Se den ursprungliga recensionen

Adam Delly

Perfekt hårtransplantation

Rated 5 out of 5
21/06/2022

Om du letar efter en hårtransplantation i Turkiet behöver du inte leta längre än UnitedCare…

Se den ursprungliga recensionen

Miklós Horváth

Utmärkt service

Rated 5 out of 5
21/06/2022

Det är så skönt att äntligen hitta en klinik som erbjuder de senaste operationsmetoderna till överkomliga priser i Turkiet. Jag uppskattar Dr. Kiziltac på UnitedCare för att han tog så väl hand om mig och höll mig säker under proceduren.

Se den ursprungliga recensionen

Thomas

Bästa upplevelsen någonsin!!!

Rated 5 out of 5
21/06/2022

Jag var verkligen tveksam i början men nu är jag så glad att jag gick till UnitedCare Clinic för min hårtransplantation. Min upplevelse var fantastisk! Det var inte lätt att välja var jag skulle göra min procedur, så många kliniker i Turkiet… Dr. K med mig under hela processen, allt gick smidigt. Rekommenderar definitivt läkaren! Det enda är att 3 dagar inte räcker till för att opereras och göra lite sightseeing i Istanbul. önskar att jag hade stannat fler dagar i Turkiet istället för bara 3 dagar.

Se den ursprungliga recensionen

Gábor Kiss

Betygsätt UnitedCare Turkey

Var först med att få vår nya svenska e-bok
"The Hair Loss Fix" - allt du behöver veta om håravfall och hårtransplantation

Vanliga frågor
och svar

Kliniken finns i Turkiet.
Hos oss hittar du alltid de senaste omdömena. Vi samlar in kundomdömen två gånger per vecka.

Du kan kalkylera priser och få de senaste erbjudandena via vår hemsida. Se erbjudanden.

Senast uppdaterad i sep 2023
Vi hjälper dig få det bästa priset på din hårtransplantation
Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en optimal upplevelse